Sport

Komentari 16

Keane: Rashford uzima lovu, a slobodnjacima gađa invalide...

Keane: Rashford uzima lovu, a slobodnjacima gađa invalide...

'Marcus Rashford postiže deset golova po sezonu, a svojim slobodnjacima 'ubija' invalide u kolicima. Za to dobije 100.000 funti tjedno, a Lignard dobije 120.000 kao 'influencer', rekao je Roy Keane

Legendarni Irac Roy Keane (47) radi u Nottingham Forestu kao pomoćni trener, a tu i tamo stigne prokomentirati događaje u Manchester Unitedu u kojem je proveo najveće dane svoje igračke karijere. Kao i mnogi, nije zadovoljan igrom 'crvenih vragova'.

Roy Kean zna kakav igrač treba Manchester Unitedu.

- Pogledajte samo Matthijsa de Ligta. Ima 19 godina, već je kapetan Ajaxa i ima veoma skromnu plaću - otkrio je Irac koga želi vidjeti u Unitedu pa se posebno obrušio na jednog igrača.

- Marcus Rashford postiže deset golova po sezonu, a svojim slobodnjacima 'ubija' invalide u kolicima. Za to dobije 100.000 funti tjedno, a Lignard dobije 120.000 kao 'influencer' - oštar je bio Keane kojem nikako 'ne sjedaju' mladi igrači koji nastupaju za United.

Bilo kako bilo, pred Ole Gunnar Solskjaerom je težak posao u kojem će morati vratiti United u vrh engleskog nogometa. Sezonu su završili na skromnom šestom mjestu, a u četvrtfinalu Lige prvaka izletjeli su od Barcelone.

Najčitaniji članci