Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kek: Hajduk? Sad razmišljam o finalu EuroBasketa i Sloveniji...

Kek: Hajduk? Sad razmišljam o finalu EuroBasketa i Sloveniji...
3

Proradio je riječki inat koji nas je nosio prošle sezone. Hoću li jednom biti trener Hajduka? Nemam odgovora, razmišljam o finalu Europskog prvenstva u košarci, rekao je Matjaž Kek

VIDEO

Trener Rijeke Matjaž Kek bio je zadovoljan nakon pobjede na Poljudu. Kako i ne bi. Aktualni prvak kontrolirao je utakmicu od prve minute, slavio je dvama golovima Hebera, a Hajduku je dopustio jedan udarac u prvom dijelu i prvi u okvir u 67. minuti.

- Nikad nije lako pobijediti na Poljudu, znali smo da moramo kontrolirati utakmicu, da ne smijemo pustiti pritisak Hajduka, uz huk njihovih navijača sa sjevera. Rijeka je apsolutno danas bila bolja, čestitam igračima na kvalitetnoj reakciji nakon europske utakmice s AEK-om. Nama je drago pobijediti na Poljudu. Proradio je riječki inat koji nas je nosio prošle sezone - rekao je Kek.

Nastavlja li se utrka za naslov prvaka udvoje?

- U devetom kolu je preuranjeno pričati o trci udvoje za naslov prvaka.

Kako ste vidjeli nastup Almeide?

- Ne bih si nikad dopustio da komentiram igrača Hajduka ili bilo koje druge momčadi, komentiram samo svoje igrače - rekao je Matjaž Kek o zvižducima Torcide novom napadaču Hajduka.

Hoćete li jednom biti trener Hajduka?

- Nemam odgovora, razmišljam o finalu Europskog prvenstva u košarci, i želim da Slovenija pobijedi - rekao je Kek.

Vešović: Nikad lakše nismo dobili na Poljudu

Imali smo osjećaj da nas igrači Hajduka i kada su gubili nisu imali željupritisnuti. Zadovoljni smo, ostvarili smo ono po što smo došli. Sada nastavljamo u paklenom ritmu. Iskoristi smo svoje šanse,odigrali pametno, znali smo da će se Hajduk otvoriti. Puni samopouzdanja idemo sada odraditi kup i onda Belupo, rekao je Marko Vešović.

- Baš smo pričali, dojam je da nikad lakše nismo dobili na Poljudu.

Filip Bradarić kontrolirao je sredinu terena.

- Bojali smo se da će Hajduk biti agresivan, ali ispostavilo se da smo lako dobili utakmicu. Možda smo im dopustili tek jednu šansu i to nakon kornera - rekao je Bradarić i dodao:

- Pokazali smo da momčad ima karakter, poraz od AEK-a nas nije poljuljao, a sada smo podignuli samopouzdanje. Rano je još gledati prema Dinamu, moramo ići utakmicu po utakmicu. Nismo mislili da ćemo ovako dominirati, očekivali smo da će se oni hajdučki postaviti, a bilo je i dosta publike. U sredini smo odradili odličan posao - rekao je Bradarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz