Obavijesti

Sport

Komentari 38

Kek i na biciklu smišljao kako srušiti Dinamo na Rujevici...

Kek i na biciklu smišljao kako srušiti Dinamo na Rujevici...
4

EUROPSKI "MODRI" Nama u goste dolazi europski Dinamo, momčad koja je bila ravnopravna, čak i bolja od jednog Olympiakosa, oprezan je Kek uoči derbija...

VIDEO

Matjaž Kek (54) dočekuje Dinamo (nedjelja, 15 sati) u velikoj formi. Svakodnevno hoda, trči, vozi bicikl... Riječani u šali kažu da je spremniji i od nekih svojih igrača. Kek redovito na Kvarneru otvara sezone kupanja, još se ni domaći ljudi zbog hladnoće ne usude ući u more, ali trener Rijeke je nepokolebljiv.

Možda će ga dinamovci, koji su na derbi stigli dan ranije, vidjeti kako trči čuvenom šetnicom Lungomare. Kek živi u Opatiji, a tamo igrači Dinama tradicionalno idu prije utakmice protiv Rijeke. Slovenski strateg bi ključne odluke za ovu veliku utakmicu mogao donijeti na šetnici, a možda vozeći i bicikl uz Učku.

- Balaj ima nekih problema s ozljedom, valjda će se stići oporaviti - zabrinut je Kek uoči derbija kojim bi Rijeka mogla preskočiti Dinamo.

Međutim, za to mora učiniti ono što dosad još nije uspio - pobijediti Dinamo u prvenstvu. Uzimao je Dinamu ispred nosa Kup i Superkup, ali još čeka prvu pobjedu u HNL-u. Posljednji je put Rijeka u prvenstvu srušila “modre“ u rujnu 2012. godine na Kantridi. Pobijedili su Riječani 3-0, trener je bio Elvis Scoria. Samo je Ivan Močinić i danas u momčadi.

- Nama u goste dolazi europski Dinamo, momčad koja je bila ravnopravna, čak i bolja od jednoga kluba poput Olympiakosa. Mora se respektirati ono što su pokazali protiv Grka - nahvalio je partiju Zagrepčana slovenski strateg.

Prvi put će Dinamo dočekati na novom stadionu na Rujevici. Na Kantridi nije bilo sreće...

- Ne razmišljam o tome da će nam novi stadion biti sretniji. Samo znam da ćemo učiniti sve da srušimo jednog velikog protivnika. Sigurno bi kod njih i umor mogao učiniti svoje - rekao je Kek.

Bio je ovog tjedna kratko i u Sloveniji, rješavao je neke privatne stvari, ali stalno je smišljao kako doći do pobjede koja bi dodatno “zapalila” Rijeku. Naime, ovo je prvi od dva derbija koja Kekovu momčad čekaju u idućih tjedan dana. Idućeg vikenda slijedi Jadranski derbi, Rijeka ide na Poljud.

- Jako je dobro za prvenstvo to što se i Hajduk priključio samom vrhu - zaključio je trener Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi