Obavijesti

Sport

Komentari 2

Bradarić je oštro kažnjen, Kek najavljuje borbu protiv - terena

Bradarić je oštro kažnjen, Kek najavljuje borbu protiv - terena
1

Nas sutra čeka 90-ak minuta u kojima se moramo kako treba prilagoditi i sve boljem Rudešu i specifičnim uvjetima koje donosi igranje na terenu u Kranjčevićevoj, kaže trener Rijeke Matjaž Kek

VIDEO

Danas oko 9 sati na Rujevicu je dostavljena disciplinska odluka o sankcijama kapetanu Filipu Bradariću za dva žuta/crveni karton i dosta "slikovito" obraćanje sucu Zebecu po svršetku izgubljenog polufinala Kupa s Dinamom.

Bradarić je dobio kaznu zabrane nastupa na tri utakmice s time da je neigranjem prije četiri dana u Koprivnici jednu utakmicu već odsjedio pa mu ostaje pauziranje sutra kod Rudeša te na gostovanju u Puli.

Kapetan se, dakle, vraća za devet dana protiv Osijeka kada će Bijeli napokon igrati i na svom stadionu. Kup utakmica Dinamo - Rijeka 3:0 odigrana je 4. travnja, sankcije su "putovale" osam dana. Hajduk je zbog naopako okrenute HNS-ove zastave kažnjen u roku odmah.

- A da... Ne znam kako snimke danas "putuju", ali očigledno im treba puno dok dođu do onih koji trebaju odlučiti. A valjda i traje da se sve to pregleda - sarkazmom je šef Matjaž Kek komentirao više od tjedan dana razmaka između događaja i odrezane kazne tj. držanje Rijeke u neznanju kada će moći računati na svog najboljeg igrača.

To je rekao i tu stao. Na temu "HNS-ovi disciplinci" više mu se nije razgovaralo.

Jedan od strijelaca u pobjedi kod Belupa, Jakov Puljić, sutrašnje je gostovanje kod Rudeša najavio rečenicom "Uđemo li kako treba u utakmicu onda će se najviše nas pitati o konačnom ishodu". Kek je momentalno prokomentirao izjavu svog igrača:

- Još najbolje da danas u profesionalnom nogometu pričamo o adekvatnom ulasku u utakmicu, o motivaciji i pravilnom pristupu poslu?! Nas sutra čeka 90-ak minuta u kojima se moramo kako treba prilagoditi i sve boljem Rudešu i specifičnim uvjetima koje donosi igranje na terenu u Kranjčevićevoj (meteorolozi za Zagreb sutra ne najavljuju kišu, nap.a)

Šef je, bez demagogije, podosta nahvalio sljedećeg suparnika i kolegu Josea Manuela Airu.

- Rudeš je pošteno zakuhao tu borbu za opstanak. Sa španjolskim su trenerom postali izuzetno pozitivno agresivni, imaju par pojedinaca na iznimno visokoj razini (nije izrijekom imenovao Marija Budimira, ali - nije ni trebao, nap.a.), a sve ostalo je jako dobro momčadski posloženo. Sposobni su vrlo brzo iz bloka i presinga doći pred suparnički gol. A uz sve to su i stvarno zdrava sportska, nogometna sredina - rekao je Kek.

Rijeka će protiv Rudeša i travnjaka u ulici pjesnika po tri nova boda, osim bez kažnjenog Bradarića, istrčati i bez ozlijeđenih Leovca i Prskala.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna