Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kerr ga želi, Warriorsi ga neće: Bender je na raskrižju karijere

Kerr ga želi, Warriorsi ga neće: Bender je na raskrižju karijere
1

Baš volim Dragana. Mlad je, a ima veliki potencijal. Ja bih sigurno volio dati mu bar još deset dana ako je ikako moguće, ali odluka je na klubu, kaže trener Warriorsa Steve Kerr

VIDEO

Dragan Bender (22) opasno 'visi' u NBA ligi. Majstor iz Čapljine je proigrao u Golden State Warriorsima, trener Steve Kerr želi da Hrvat ostane u momčadi sa Stephom Curryjem, Klayom Thompsonom i Draymondom Greenom, ali odluka kluba je da se Benderu ne produži 10-dnevni ugovor. Neka nada ipak postoji...

Pokretanje videa...

Dragan bender 00:13

Ako je Bender (koji, naravno, želi ostati u NBA ligi) spreman čekati moguće je da mu Golden State ponudi novi, pa makar opet samo 10-dnevni ugovor. Steve Kerr sigurno gura u tom smjeru.

- Baš volim Dragana. Mlad je, a ima veliki potencijal. Vidjet ćemo kako će se okolnosti razvijati. Ja bih sigurno volio dati mu bar još deset dana ako je ikako moguće, ali odluka je na klubu - priča trener Warriorsa.

- Nije taj dečko bez veze bio četvrti izbor drafta. A u ovih deset dana sa nama zorno je pokazao kako mu treba samo malo povjerenja i šansa i može napraviti jako puno jako dobrih stvari za nas. Pomogao nam je da dođemo do dvije pobjede u ovoj sezoni u kojoj ako se nečega nismo nauživali onda su to pobjede. Borac je, natjecatelj. Bender je NBA budućnost i meni se taj igrač baš sviđa - jasno je i glasno Steve Kerr rekao što misli o Benderu.

Warriorsi su jako tanki pod košem. Green je propustio pet od zadnjih šest utakmica, a Kevin Looney nije igrao na zadnje dvije. Nakon dužeg oporavka u sastav se vraća jedan od najboljih igrača lige i vjerojatno najbolji šuter u NBA povijesti, veliki šampion Steph Curry.

Bude li se slušalo Kerra (a trebalo bi) i Bender pokaže dovoljno strpljenja u vrlo delikatnom trenutku svoje karijere, nije nemoguće da i on bude dio povratka Golden Statea u NBA stratosferu. U međuvremenu, zov lukrativnih europskih ugovora sigurno nije lako ignorirati.

Dragan ima samo 22 godine, a na raskrižju je karijere...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.