Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Kerum odustao od Štimca, struka ide u ruke Šurjaku?

Treći kandidat ne postoji, član Uprave za struku bit će ili Igor Štimac ili Ivica Šurjak, rekao je Jako Andabak. Navijačima se ne sviđa ni jedna opcija

I. Čagalj
Foto: I. Čagalj
7 komentara

Ivica Šurjak najbliži je funkciji člana Uprave zaduženog za struku u Hajduku. Iako na Poljudu šute kao zaliveni, čini se da je Šurjak u blagoj prednosti pred Igorom Štimcem. Naime, gradonačelnik i gazda kluba Željko Kerum dobar je s obojicom, ali je navodno bliži ideji da Šurjaka instalira kao čovjeka koji će preporoditi Hajduk. Navijači nisu oduševljeni ni sa jednim ni sa drugim, jer obojica su na svoj način sudjelovala u "stvaranju" ovakvog Hajduka. Bez obzira na to, izgleda da Kerum trećeg kandidata nema, pa ispada da su Šurjak i Štimac jedini na planeti sposobni izvući Hajduk iz krize. Navijači su već grafitima pokazali što misle o Štimcu i Svaguši, a tek čekamo reakciju ako se Šurjak vrati u klub:
- Shvaćam navijače i iako to možda u ovom trenutku zvuči bogohulno, molim ih za mir i strpljenje. Dodatni pritisci u ovom trenutku mogu biti samo kontraproduktivni - rekao je najveći pojedinačni dioničar Jako Andabak i potvrdio da su Šurjak i Štimac jedini kandidati za šefa klupske struke:
- Ne sudjelujem osobno u tim stvarima, ali me izvještavaju. Istina je, ne postoji treći kandidat - potvrdio je Andabak.

Naši partneri pišu
Message