Obavijesti

Sport

Komentari 30

Kevin zabio gol Thibautu nakon što je ovaj 'zabio' njegovoj curi

Kevin zabio gol Thibautu nakon što je ovaj 'zabio' njegovoj curi
1

Kevin de Bruyne (28) osam je godina čekao na 'osvetu' prijatelju i kolegi iz reprezentacije Thibautu Courtoisu (27) koji je prije osam godina kad su obojica bili igrači Chelseaja, spavao s njegovom tadašnjom curom

VIDEO

Nestašni Belgijac dječjeg lica na nestašnog Belgijca s rukavicama. Okršaj je to koji se dogodio na utakmici Real Madrida i Manchester Cityja (1-2), a u njemu je pobijedio prvospomenuti Kevin de Bruyne (28) koji je dočekao priliku za svojevrsni uzvrat i to osam godina nakon nemilog događaja.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

De Bruyne gol Courtoisu 00:29

Podsjetimo, tad su današnji veznjak Cityja i golman Reala Courtois (27) bili pod ugovorom u Chelseaju, ali obojica su bili na posudbi. Kevin je igrao u njemačkom Werderu, dok je Courtois branio za Atletico Madrid. Prema pisanju belgijskog trač-magazina Storyja, De Bruyneova djevojka Caroline Lijnen je iza njegovih leđa imala seksualnu aferu s Courtoisom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸

Objavu dijeli Caroline (@carlijnen)

Dok je Werder u siječnju bio na pripremama u Turskoj, Lijnen se počastila izletom u Madrid, ali i izletom iz tadašnje veze. Nekoliko tjedana kasnije De Bruyne je saznao za aferu i okončao vezu s Lijnen koja se vratila u Belgiju. De Bruyne je navodno bio shrvan, ali ipak je oprostio Courtoisu. Ali ne i svojoj sad već bivšoj djevojci koja dugo vremena nije govorila ovom događaju. 

FIFA World Cup 2018 / match for third place / Belgium-England 2-0.

- Ništa nisam govorila mjesecima jer su Kevinovi roditelji rekli da će pokrenuti tužbu ako išta kažem. Bila sam pod pritiskom i nisam mogla kontaktirati s Kevinom, ali sam sve poštovala. No u svojoj je knjizi Kevin napisao odjeljak o mojoj aferi s Thibautom pa sam odlučila iznijeti i svoju stranu - rekla je de Bruyneova bivša djevojka i nastavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We so daydreaming

Objavu dijeli Caroline (@carlijnen)

- U ljeto 2012. Kevin mi je rekao da je imao aferu s mojom bivšom najboljom prijateljicom te sam mu dala na izbor - ili ona ili ja. Bila sam mu spremna dati drugu šansu, ali veza nam više nikad nije bila ista. Tada sam otišla u Madrid, a i Kevin je rekao da je to putovanje dobra ideja. Ali tada se nešto dogodilo što se nikada nije smjelo dogoditi. Te večeri Thibaut mi je ponudio ono što mi Kevin nije ponudio u tri godine veze. Mogli smo razgovarati o svemu i spremio mi je ukusno jelo što Kevin nikad nije napravio - jasna je Caroline.

Scotland v Belgium - European Qualifiers - Hampden Park

Kevin ju je prevario pa si je i ona mogla to priuštiti, dodala je. Jer, zašto ne? Na kraju je ona prekinula s de Bruyneom, a Thibaut i Kevin su se pomirili. No, de Bruyne je nakon osam godina dočekao priliku da bar malo uzvrati za pretrpljenu bol te je zabio u preokretu na Santiagu Bernabeuu i donio svojoj momčadi prednost za uzvrat na Etihadu uz pogled prema kolegi i poruku: 'ipak, prvi sam joj kose mrsio'. Zabio je de Bruyne i prije Courtoisu, ali ovaj je gol ipak bio slađi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani