Obavijesti

Sport

Komentari 7

KK Dinamo otpustio bivšeg hrvatskog reprezentativca

KK Dinamo otpustio bivšeg hrvatskog reprezentativca

Markota je posljednju utakmicu odigrao 29. siječnja u porazu od Splita (88-73), a nakon susreta požalio se na bol u leđima. Nekoliko utakmica propustio je zbog ozljede pa je klub izgubio kontakt s njim

VIDEO

Bivši hrvatski reprezentativac Damir Markota (37) je prije godinu dana došao u KK Dinamo kao veliko ime u košarkaškom svijetu. Njima je donio klasu i veliko iskustvo, a sebi sredinu u kojoj će uživati u košarci i igrati za svoj gušt.

Pokretanje videa...

Trening košarkaške reprezentacije 01:29

Markota je posljednju utakmicu odigrao 29. siječnja u porazu od Splita (88-73), a nakon susreta požalio se na bol u leđima. Nekoliko utakmica propustio je zbog ozljede, a od tada nitko iz kluba nije se čuo s njim.

Zagreb: Treća utakmica doigravanja za ulazak u HT Premijer ligu, KK Dinamo - KK Bosco

Nekoliko puta pojavio se u klupskim prostorijama, bio je kratko u kontaktu s ljudima iz kluba koji su se raspitivali o njegovom oporavku pa otišao. Nitko iz kluba nije mogao doći u kontakt s njim, a propustio je prvo klupsko polufinale Kupa.

Zagreb: Nakon napetog kraja Cibona ipak postala Prvak Hrvatske

Na pozive se nije javljao pa su čelnici raskinuli ugovor s bivšim hrvatskim reprezentativcem.

- Košarkaški klub Dinamo Zagreb ovim putem želi javno zahvaliti za sve što je klubu u godinu dana nastupanja za prvu momčad pridonio Damir Markota. Popularni “Šveđo” za našu momčad je debitirao 20. veljače prošle godine dok smo u drugom razredu hrvatske košarke za plasman tek ulazili u neizvjesnu borbu za Ligu za prvaka. Do kraja te sezone dao je obol u konačnom ulasku u društvo najboljih, ali svojom pojavom i etabliranju našeg mladog kluba. I u Premijer ligi Damir Markota je svojim košarkaškim znanjem i iskustvom pomogao puno u ostvarivanju primarnog cilja stabilnosti kluba, te bio važan element u ostvarivanju osam dosadašnjih pobjeda u prvenstvu, ali i plasmanu na završni turnir Kupa Krešimira Ćosića. Nažalost, nakon ozljede leđa u prvom poluvremenu utakmice sa KK Splitom, Markota više nije našao motiva za daljnju rehabilitaciju i oporavak. KK Dinamo se sa svojim dosadašnjim sastavom okreće prema utakmicama Lige za ostanak s jasnim imperativom plasmana u doigravanje i četvrtfinale u svojoj prvoj sezoni među najboljima u Hrvatskoj - piše u priopćenju KK Dinama.

Ljubljana: Eurobasket 2013., drugi krug, Hrvatska - Gr?ka

Je li ovo bio posljednji klub u karijeri bivšeg igrača Cibone, Cedevite, Zagreba, Bilbaa... baš nitko ne zna. Jer nitko ne zna gdje je. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu