Obavijesti

Sport

Komentari 11

KK Zagreb: Šarićevi su nam govorili s kim Dario treba igrati

KK Zagreb: Šarićevi su nam govorili s kim Dario treba igrati
1

"Suočavali smo se sa neviđenim pritiscima obitelji Šarić oko toga koliko bi Dario trebao igrati, na kojim pozicijama, na kojim utakmicama, s kojim suigračima"

VIDEO

Iz KK Zagreb osvrnuli su se na posljednje istupe oca Darija Šarića da odbijaju 800 tisuća eura odštete te kako će tražiti Fibinu arbitražu da ga puste iz kluba.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

''Nakon niza medijskih napisa u kojima se Košarkaški klub Zagreb, čelnici i treneri kluba nekorektno i neutemeljeno 'razvlače' kroz izjave Predraga Šarića, oca našeg košarkaša Daria Šarića, dužni smo obavijestiti javnost i podsjetiti kako je Dario Šarić igrač našeg kluba sa svim pravima i obvezama koje proizlaze iz međusobnog ugovornog odnosa.

Važno je napomenuti kako je Košarkaški klub Zagreb taj i takav ugovorni odnos sa svoje strane ispunio u potpunosti, pa slijedom toga očekujemo da i druga strana iz ugovora na isti način poštuje međusobno potpisani ugovor.

Čini se kako je potrebno istaknuti da igrački status Daria Šarića i njegova minutaža u prvoj momčadi Košarkaškog kluba Zagreb te izbor trenera i stručnog stožera u našem klubu nisu ni u kojem smislu predmet ugovora KK Zagreba sa Dariom Šarićem, pa je bespredmetno o tome raspravljati. U našem klubu nikada nismo i nećemo raspravljati o pojedincima na način na koji to kroz medije pokušava Predrag Šarić.

Sve moguće probleme vezane uz status Daria Šarića, koji su moramo primijetiti proizašli uglavnom iz medijskih napisa i istupa ljudi izvan našeg kluba, čelništvo i uprava KK Zagreb rješavala unutar kluba bez uplitanja sa strane i uz medijske trakavice, a tako će biti i nadalje. Baš kao što smo to radili i prošle sezone kad smo se suočavali sa neviđenim pritiscima obitelji Šarić oko toga koliko bi Dario Šarić trebao igrati, na kojim pozicijama, na kojim utakmicama, sa kojim suigračima i pod vodstvom kojeg trenera, ili na koja bi gostovanja Dario trebao putovati ili ne, te na kojim bi se treninzima Dario Šarić trebao pripremati za ono što je kroz ugovor prihvatio kao svoju obvezu.

Uz to, želimo naglasiti, usprkos svim medijskim nagađanjima, kako nitko nikad u našem klubu nije dovodio u sumnju naše zajedničko opredjeljenje o sportskom razvoju Daria Šarića, jednog od najboljih mladih svjetskih igrača, i osiguravanju svih potrebnih uvjeta za to, te smo uvjereni kako bi za razvoj i daljnji napredak Daria Šarića, kao igrača i osobe, najbolje bilo da i u nadolazećoj sezoni nastupa u dresu Košarkaškog kluba Zagreb.''

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija