Obavijesti

Sport

Komentari 5

Klasični Zlatan: Želim glumiti tajnog agenta, možda Bonda...

Klasični Zlatan: Želim glumiti tajnog agenta, možda Bonda...
1

Jedino što nisam učinio je gluma, pomalo sam zainteresiran da budem glumac. Nešto poput Bourneovog identiteta ili tako nešto, nekakav tajni agent. Novi James Bond - zašto ne, rekao je Zlatan Ibrahimović

VIDEO

Zlatan Ibrahimović tvrdi kako njegov ostanak u Manchester Unitedu ne ovisi o plasmanu kluba u Ligu prvaka iduće sezone. 

Šveđanin igra fantastičnu debitantsku sezonu u Engleskoj - zabio je 26 golova u svim natjecanjima, a zabio je i odlučujući pogodak u finalu Liga kupa protiv Southamptona kojim je Unitedu donio prvi trofej sezone. 

Ali, ugovor s Manchesterom je potpisao na samo godinu dana te nagađanja o njegovom transferu traju već neko vrijeme, a najčešće ga se povezivalo s Napolijem i LA Galaxyem. Nastup u Ligi prvaka iduće sezone bio bi dobar mamac da 35-godišnjak ostane u klubu, ali on tvrdi kako to neće utjecati na njegovu odluku.

- Došao sam ovdje iako klub nije igrao Ligu prvaka. Nije to bila momčad od koje se uvijek očekivala pobjeda, ali svejedno sam došao. Došao sam pomoći, učiniti sve što znam i mogu da bih podigao klub na višu razinu - rekao je Ibrahimović i dodao:

- Da imam nešto za reći o svojoj budućnosti, već bih to rekao. Postoje neki razgovori, ali ja sam otvoren za sve i ništa nije dogovoreno još. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Imam 35 godina i vjerojatno ću igrati još godinu, dvije ili tri. Sve ovisi o klubu i njegovim ambicijama i viziji - izjavio je Ibra i dodao:

- Od prvog dana govorim isto. Nisam došao ovdje gubiti vrijeme, došao sam pobjeđivati. Pobjeđivao sam i prije, ali ako želiš još veće pobjede, moraš i raditi još više.

No u cijeloj priči mogao bi se dogoditi i neobičan preokret pa Ibrahimović odustane od nogometa i posveti se - glumi?! Nogometni svijet bi sigurno bio šokiran, no za osebujnog lika kakav Šveđanin je, to bi bila sasvim normalna stvar.  Nedavno se spominjao njegov prelazak u LA Galaxy, no Ibra bi mogao završiti u Hollywoodu. Na tu ideju je došao u razgovoru s novinarom BT Sporta kada je tema bio Eric Cantona:

- Eric je Eric, Zlatan je Zlatan. Ljudi će ga pamtiti po onome što je učinio, a mene po onome što sam ja učinio. Jedino što nisam učinio je gluma, pomalo sam zainteresiran da budem glumac - rekao je napadač Manchestera i dodao za kraj:

- Nešto poput Bourneovog identiteta ili tako nešto, nekakav tajni agent. Novi James Bond - zašto ne?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao