Obavijesti

Sport

Komentari 15

Klasnićeva ispovijest u novom Maxu: Proživljavao sam pakao

Klasnićeva ispovijest u novom Maxu: Proživljavao sam pakao
1

U novom broju sportskog tjednika Max možete pročitati intervju s NBA zvijezdom Dirkom Nowitzkim, ispovijest Ivana Klasnića te sve o nadolazećoj sezoni Formule 1

VIDEO

Novi broj sportskog tjednika Max donosi ekskluzivnu ispovijest Ivana Klasnića koji je prvi put otvoreno progovorio o slučaju silovanja maloljetnice u Manchesteru. U svom luksuznom penthousu otvorio je dušu novinaru Maxa: 

- Moj najbliži i ja proživljavali smo pakao. Nikakvog silovanja nije bilo, nikad nisam bio s tom djevojkom, a u tri države, Engleskoj, Njemačkoj i Hrvatskoj proglašen sam monstrumom. Zašto me optužila? Znam samo da ta djevojka nije bila pri sebi i da mi je život pretvorila u noćnu moru. 

- Zbog operacije bubrega morao sam se boriti za život, a sad sam se morao boriti za čast svog imena. Pa čak je i moje najbliže nakon lavine optužbi mučio crv sumnje što im to skrivam. A zbog navijača i skandiranja "silovatelj" s tribina htio sam u zemlju propasti...

Osim velike Klasnićeve ispovijesti novi broj sportskog tjednika MAX donosi veliki intervju s legendarnim Draganom Džajićem. 

Najpopularniji nogometaš u bivšoj Jugoslaviji, zbog koje se uvriježila poštapalica "ima para k'o Džajić", sada čeka suđenje zbog optužbi za pronevjeru 11 milijuna eura, a Maxu je ekskluzivno otkrio:  

- Prosinečki je jedini Hrvat koji može voditi Zvezdu, premda bi joj još više trebao sposobni menadžer kao što je Zdravko Mamić. Ne razumijem zbog čega ga napadate u Hrvatskoj, pa on je napravio čudo s Dinamom i hrvatskim igračima u inozemstvu... 

U novom broju sportskog tjednika Maxa pročitajte i ekskluzivni intervju s najvećim europskim košarkašem u NBA, Dirkom Novitzkim.

- Nisam tenisač, no meni je Goran Ivanišević uvijek bio inspiracija. Divio sam se načinu kako igra, s koliko emocija i temperamenta. Goran je oduvijek bio moj idol - kaže Dirk. 

Novi Max donosi i detaljni presjek Slavena Bilića o njegovih 50 utakmica na klupi hrvatske reprezentacije, od prve protiv Italije u kolovozu 2006. godine do subotnje protiv Gruzije. 

Uz početak nove sezone Formule 1 Max je pripremio maxi-specijal. O oktanskom spektaklu piše i Mladen Jergović, najveći hrvatski stručnjak za taj sport. Mladen Jergović piše: 

- Ne otpisujte Michaela Schumachera. Sa 42 godine napaljen je kao da nikad nije osvojio nijedan naslov. Nikad se nije temeljitije pripremio za sezonu, gori od želje da mlađima pokaže zbog čega je najveći šampion. 

Sve to, uz maksimum sporta i zabave, potražite u novom broju sportskog tjednika Max.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika