Obavijesti

Sport

Komentari 119

'Goluža ne zna ni jedan jezik, naručivao je kaffe und kolač'

'Goluža ne zna ni jedan jezik, naručivao je kaffe und kolač'
4

PRATE ME KAO U FILMOVIMA Nenad Kljaić na konferenciji za novinare rekao je kako mu je netko pokušao hakirati računalo. Ispred stana je vidio i sumnjivi kombi

VIDEO

U srijedu je rukometni klub Croatia Osiguranje Zagreb na klupu doveo novog trenera. Ustoličen je Ivica Obrvan, no ono što se čekalo bila je konferencija za novinare dan kasnije. Na njoj je bio razočarani Nenad Kljaić koji je dobio otkaz na klupi Zagreba. Rekao je kako je pravi razlog bio to što je za 24sata TV kritizirao izbornika Slavka Golužu i nastup Hrvatske na SP-u u Švedskoj.

Prate me, prisluškuju... kao u američkim filmovima, rekao je Nenad

- Prisluškuju me, prate, ovo što sam doživio u zadnja dva dana ima samo u američkim filmovima - počeo je konferenciju za novinare bivši trener rukometaša Zagreba Nenad Kljaić.

- Netko mi je preko wirelessa pokušao ući u računalo. Saznao sam da se s tim programom koji nisam instalirao kradu datoteke iz drugih računala. A kroz prozor sam sinoć vidio bijeli kombi. Ujutro sam rano namjestio budilicu i nije ga više bilo. A živim u ulici u kojoj znam gotovo svakoga. Sad mi postaje jasno u kakvoj državi živim - nastavio je Kljaić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam otkaz dobio zbog licence, to je smiješno. Imam uvjete za nju. Pravi razlog smjene bile su moje kritike izbornika Slavka Goluže - rekao je Kljaić.

O Goluži

- Nikad nije bio nositelj igre, kod Červara je bio rezerva... Kao član HDZ-a mahao je zastavicama i ispijao kave s premijerkom dok ona to još nije bila, tome može zahvaliti svoje uspjehe. 

- Mene je kritizirao što nemam licencu, a u srednjoj školi je imao 13 jedinica. Kupovao je poklone profesorima kako bi ih ispravio - kaže Kljaić.

Goluža je u srednjoj imao 13 jedinica. Profesorima je kupovao poklone, kaže Kljaić

- Goluža je igrao u Njemačkoj, Mađarskoj i Francuskoj, nije naučio nijedan jezik. Jednom je u Njemačkoj konobarici rekao" Kaffe und kolač". Jednom ga je novinar pitao raste li mu adrenalin, a on je rekao kako ne uzima nedozvoljena sredstva.

- Igrači Siska imaju knjigu u kojoj su zapisali sve njegove izjave. Čovjek je rekao da Batman baca mrežu, da im je obrana šuplja kao švedski sir, da se rastrče u pokretu. A igračima je jednom prilikom rekao i da pripaze na individualne greške pojedinca. 

Igračima je rekao da paze na individualne greške pojedinca, igrači Siska imaju knjigu o njegovim izjavama, dodaje 

- Pa uvijek smo ga zvali: "Slavkooo, javi seee...", to dovoljno govori kakvo smo mišljenje imali o njegovim intelektualnim sposobnostima - rekao je Kljaić.

O Gopcu

- Ako je Gobac tako sposoban, neka kaže kako je zaradio prvi milijun maraka. Čim mu se netko suprotstavi dobije otkaz. Ako je on samo menadžer, kako svima može držati predavanja? Dobit iz kluba izvukao je prije 20 godina, sad od tog više nema koristi, ali je razgranao svoje pipke. Osigurao sam se ako mi se nešto dogodi. Kod odvjetnika sam pohranio dokumente koji će u tom slučaju biti objavljeni.

- Mnogi su mi rekli da ne izlazim u javnost. No ja sam to napravio, vidjet ćemo kako će to završiti. Mnogi su me i podržali, među njima i igrači, ali oni se boje da će ih odstraniti. Ako me novinari ne podrže ovo će se zaboraviti. Jer Gobac će prijeći preko toga. Da se sutra promijeni vlast, da dođe SDP i kaže Gopcu da Kljaić mora biti trener, Gobac bi rekao da nema problema. 

Mogu se vratiti, jedino da se učlanim u stranku i vičem: "Ivo!, Ivo!"

- Vratio bih se u klub, ali onda bih napravio dosta toga drugačije. Osigurao bih se ugovorom, zaštitio... Ali sigurno ne bih surađivao s ovom garniturom. Jedino da se učlanim u neku stranku, dijelim zastavice i vičem: "Ivo, Ivo! - završio je Kljaić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'
DOMINIRAO U EGIPTU

Jasna poruka Daliću: 'On nam je kec na deset! Nema logike da itko drugi starta na toj poziciji'

Lovro Majer odigrao je dojmljivu utakmicu protiv Egipta, zabio i asistirao, bio i precizan u raspucavanju protiv Tunisa, a Aljoša Vojnović smatra kako bi bi mu izbornik morao ukazati povjerenje na Euru