Obavijesti

Sport

Komentari 15

Klopp: Svi smo mi bili blizu srčanog udara u završnici...

Klopp: Svi smo mi bili blizu srčanog udara u završnici...
1

Nevjerojatno je što se je dogodilo. Zadnjih pet minuta utakmice bilo je zastrašujuće. Takvo nešto sigurno više neću iskusiti u svojem životu, kaže Robert Lewandowski

VIDEO

Bio sam svjedok, ali ne mogu to objasniti, kazao je trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp nakon što je njegova momčad u sudačkoj nadoknadi došla do pobjede protiv Malage i prolaza u polufinale Lige prvaka.

Poslije prošlotjednih 0-0 u Andaluziji, Borussia je na svome Signal Iduna Parku slavila s 3-2 iako su gosti u 82. minuti poveli s 2-1. No, najprije je Marco Reus u prvoj minuti sudačke nadoknade izjednačio, da bi Felipe Santana dvije minute kasnije bacio domaće navijače u delirij.

- Svi smo bili blizu srčanog udara u završnici! Ovo je ono što bi nogomet trebao biti, ovo je najpozitivnija strana nogometa. Naravno, s druge strane mi je žao Malage, dala je sve od sebe - istaknuo je Klopp, priznavši da je njegova momčad igrala slabo tijekom većeg dijela utakmice.

- Prvi smo put ove sezone pokazali nervozu. Nismo bili inspirirani, nismo se kretali. Malaga se dobro branila, ali s druge strane, nije joj ni bilo teško braniti se s obzirom na našu slabu igru. Ali, pokazali smo karakter i morate priznati da smo prošli zasluženo. I nakon svih silnih promašaja smo nastavili tražiti pobjedu i na kraju je upalilo - zaključio je 45-godišnji stručnjak.

Izvan sebe bio je i predsjednik Borussije Hans-Joachim Watzke.

- Mislio sam da sam sve prošao i doživio u životu. Svi smo bili mrtvi tamo gore u loži. Ali kad je pao gol za 3-2 to je bio najemotivniji trenutak u mom životu. Čudim se da sam ga preživio. Čak mi je sada jako žao Španjolaca. I sad mogu pretpostaviti kako se osjećao Bayern kad je izgubio ono legendarno finale Lige prvaka protiv Manchestera - rekao je Watzke, a menadžer kluba Michael Zorc je dodao:

- Teško je pronaći prave riječi. Sjajan osjećaj. Iako to nije bila naša najbolja utakmica ove sezone, itekako će se pamtiti. Imali smo dosta sreće, ali i dosta smo se napromašivali u cijeloj utakmici. U sudačkoj nadoknadi doživio sam najuzbudljivijih 120 sekundi svojeg života.

Strijelac Robert Lewandowski također je teško pronalazio riječi nakon triler pobjede.

- Nevjerojatno je što se je dogodilo. Zadnjih pet minuta utakmice bilo je zastrašujuće. Takvo nešto sigurno više neću iskusiti u svojem životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...