Obavijesti

Sport

Komentari 17

Klopp: Tko želi biti prvi na tablici u ožujku? Ima vremena

Klopp: Tko želi biti prvi na tablici u ožujku? Ima vremena
1

Nogometaši Liverpoola su remijem protiv Evertona (0-0) izgubili prvo mjesto u engleskom prvenstvu. Sad imaju 70 bodova, što je bod manje od vodećeg Cityja (71), a do kraja prvenstva je još devet kola

VIDEO

Četiri remija (Everton 0-0, Manchester United 0-0, West Ham 1-1, Leicester 1-1) u posljednjih šest utakmica koštala su Liverpool prvog mjesta na tablici. Manchester City je pobjeđivao sve protivnike redom i zasjeo na prvo mjesto Premierlige.

Everton v Liverpool - Premier League - Goodison Park

Trener 'redsa' Jurgen Klopp našao se na 'streljani' neugodnih pitanja nakon posljednjeg gubljenja bodova u Merseyside derbiju (0-0). U 84. minuti je izvadio napadača Sadia Manea, a ubacio veznjaka Adama Lallanu.

- To je nogomet. Mislite da nismo dovoljno riskirali? Je li bilo kojeg našeg izjednačenog rezultata u kojem nismo pokušali pobijediti? Nije tako, ma dajte. Dovoljno smo napadački orijentirani, ali nogomet tako ne funkcionira. devet je utakmica do kraja i ne smijemo izgubiti živce kao vi, očito - nervozno je odbrusio Klopp pa nastavio:

Premier League - Everton v Liverpool

- Ne možete početi utakmicu s četiri ili pet napadača. Ne možete u Premierligi igrati s takvim sastavom. Sljedeću utakmicu čeka nas Burnley i ako ćemo s njima igrati tako napadački 'pojest' će nas s kontrama. Preuzimamo rizik, a ne ludost - jasan je Klopp.

Nakon što su neko vrijeme branili prvo mjesto, sad će biti u lovu na vrh tablice. Postavlja se pitanje je li sad pritisak na Cityju ili pak je još veći pritisak na 'redsima' koji moraju ganjati zaostatak. 

- Nemam problema s lovom na bod zaostatka, pa tko želi biti na vrhu lige početkom ožujka? Sve je to lijepo, ali ima još puno utakmica do kraja. Gledao sam zadnju pobjedu Cityja - imali su 900 šansi i zabili jedan gol, Mahrez je pucao slabijom nogom. Morate biti spremni na takve golove.

Premier League - Liverpool v Watford

Liverpool nije osvojio titulu engleskog prvaka još od 1990. godine, ali Klopp još uvijek vjeruje da se to može dogoditi ove sezone.

- Sto posto vjerujem u nas. Utakmicu po utakmicu, moj je osjećaj o dečkima je bolji jer izgledaju spremno za napad na titulu. Sad nismo zabili, događa se, bila je to teška utakmica. Bila je to borba, a mi smo na to spremni. Imamo bod više nego što smo imali prije utakmice s Evertonom, sve je to dobro - završio je trener Liverpoola.

Sljedeću utakmicu u Premierligi Liverpool igra kod kuće protiv Burnleya, dok će City na Etihadu ugostiti Watford.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom