Sport

Komentari 51

Klose: Bit će taktičkih trikova, spremamo i neka iznenađenja

Klose: Bit će taktičkih trikova, spremamo i neka iznenađenja

Mi smo Njemačka i mi uvijek spremamo neko iznenađenje. Hoćemo li posebno čuvati Messija? I da i ne. U finalu će biti taktičkih trikova i ja se tome radujem...

Predanost i velika snaga volje dovela je Miroslava Klosea do titule najboljeg strijelca u povijesti svjetskih prvenstava. Klose je jedini igrač sadašnje reprezentacije koji je bio u momčadi i 2002. u Yokohami gdje je Njemačka izgubila finale od Brazila.

- Bilo je to drugačije vrijeme za našu momčad. Bili smo mladi, i nitko nas tada nije vidio u finalu. Bilo je grozno izgubiti finale - rekao je Klose te istaknuo najveću snagu današnje Njemačke:

- Najveća snaga je u momčadskom duhu. To nije samo fraza, već se to osjeti na treninzima gdje radimo fantastično. Ne postoje igrači A momčadi i B momčadi. Svi radimo zajednički i profesionalno - pojasnio je Klose koji će i u utakmici protiv Argentine najvjerojatnije predvoditi napad 'elfa'. 

- Mi smo Njemačka i mi uvijek spremamo neko iznenađenje. Messi je fantastičan. Hoćemo li ga posebno čuvati? I da i ne. U finalu će biti taktičkih trikova i ja se tome radujem - za kraj je otkrio 36-godišnji napadač. 

Najčitaniji članci