Obavijesti

Sport

Komentari 1

Kobe Bryant: Divim se Leu Messiju i navijam za Barcu

Kobe Bryant: Divim se Leu Messiju i navijam za Barcu
1

Ono što je Leo Messi izveo prošlog tjedna protiv Arsenala u Ligi prvaka je bilo čudesno. Messi je fenomenalan igrač, rekao je Lakers Kobe Bryant

VIDEO

Kobe Bryant, šuter LA Lakersa i ponajbolji košarkaš svijeta, veliki je nogometni fan i navijač Barcelone. Kao i mnogi, ne može dovoljno nahvaliti Lea Messija.
- Messi je najbolji nogometaš kojeg sam ikada vidio. Impresionira me istina da iz utakmice u utakmicu najbolji nogometaš svijeta izvodi neviđene poteze. No, on još uvijek može napredovati i biti još bolji jer je jako mlad - tvrdi Bryant u razgovoru za Sport.
- Uvijek nastojim gledati utakmice Barcelone, kada god to mogu. Odnosno kada nemam na rasporedu svoje utakmice. Ono što je Messi izveo prošlog tjedna protiv Arsenala u Ligi prvaka je bilo čudesno. On je fenomenalan igrač, bori se za svaku loptu, igra žešće nego bilo tko drugi i drži loptu u nogama štogod se događalo oko njega. Izrazito ga je teško čuvati s obzirom na njegov stil igre.
Bryant se potpuno složio s trenerom Arsenala Arseneom Wengerom, koji je konstatirao da Messi igra kao igrači na Playstationu.
- Da, točno tako, to je Wenger dobro rekao.
Bryant kaže da nije mogao gledati ''clasico'' u kojem je Barcelona pobijedila Real u Madridu s 2-0.
- Vidio sam samo sažetke s te utakmice. Messi je zabio još jedan izvrstan gol.
Na kraju, zvijezda LA Lakerka otkriva da je navijač Barcelone.
- Odrastao sam u Milanu, gdje je moj otac igrao košarku. No, uvijek sam osjećao veliku strast prema nogometu. Kada sam odrastao, pratio sam sve najbolje svjetske nogometaše. Volio sam gledati Ronaldinha dok je igrao u Barceloni. No, danas je za kreaciju šoua u svjetskom nogometu zadužen Lionel Messi - zaključio je Bryant.
U listopadu ove godine, njegovi će Lakersi u sklopu europske turneke NBA klubova igrati u Barceloni protiv istoimenog domaćina. Bryant se nada da će tom prigodom imati priliku i osobno upoznati velikog Argentinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku