Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
15 komentara

Kobe i Gianna tajno pokopani u petak, promijenili mjesto ukopa

Dok cijeli svijet iščekuje javnu komemoraciju za Kobea Bryanta, Giannu, sve putnike i pilota kobnog leta, objavljeno je kako su tijela legendarnog košarkaša i njegove kćeri pokopana daleko od očiju javnosti

Foto: IPA/PIXSELL
15 komentara

Legenda svjetske košarke Kobe Bryant (41) i njegova kći Gianna Maria-Onore (13) pokopani su prošli petak na tajnoj ceremoniji u Pacific View Memorial Parku u Coroni del Mar, 70-ak kilometara jugoistočno od središta Los Angelesa, prenosi portal The Blast pozivajući se na smrtovnicu.

Pokop je prvotno trebao biti u Westwood Village Memorial Parku, s druge strane planine gdje su Bryantovi s još šestero putnika i pilotom poginuli 26. siječnja nedaleko od mjesta Calabasas u Kaliforniji.

Na smrtovnici se kao službeni uzrok smrti navodi "tupa trauma", a sudionici kobnog leta "umrli su naglom smrću".

NIJE NI ZNAO ŠTO SNIMA Nova snimka pada helikoptera s Bryantom, snimio biciklist

Javna komemoracija za poginule najavljena je za ponedjeljak, 24. veljače u Staples Centeru, dvorani u kojoj je Kobe, igrajući za Lakerse, proveo čak 20 godina.

Kobejeva udovica Vanessa (37) oprostila se od supruga i kćeri emotivnim pismom na Instagramu u ponedjeljak.

"Ne volim prenositi svoje osjećaje riječima. Mozak mi odbija prihvatiti da ni Kobeja ni Gigi više nema. Ne mogu istovremeno prihvaćati da ih oboje nema. Kao da pokušavam procesuirati Kobeja koji odlazi, ali moje tijelo odbija prihvatiti da mi se moja Gigi nikad više neće vratiti. To je pogrešno. Zašto se ja budim svaki dan kad moja djevojčica ne može imati tu priliku?"

"Tako sam bijesna. Imala je toliko života pred sobom. Onda shvaćam da moram biti snažna i biti ovdje za svoje tri kćeri. Bijesna sam što nisam s Kobejem i Gigi, ali sam zahvalna što sam ovdje s Natalijom, Biankom i Capri. Znam da je ovo što osjećam normalno. To je dio tugovanja. Samo sam htjela podijeliti u slučaju da netko tamo doživi ovakav gubitak."

"Bože, tako bih voljela da su ovdje i da ova noćna završi. Molim za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite moliti za sve."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

Objavu dijeli Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Uskoro opširnije...

Foto: The Blast

Naši partneri pišu
Message