Obavijesti

Sport

Komentari 169

'Kockasti' sletjeli u Zagreb: Svi sada moramo biti ujedinjeni!

'Kockasti' sletjeli u Zagreb: Svi sada moramo biti ujedinjeni!
1

Bilo je i loših strana no u 4 dana nismo mogli napraviti čuda. Svi moramo biti jedno, nadamo se pravoj atmosferi. Moramo od 1. minute krenuti agresivno, rekao je Srna

VIDEO

Reprezentacija je oko 16.30 sati napokon sletjela u Zagreb. Predstoje tri dana priprema za uzvratnu utakmicu dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, ali još se nisu slegli dojmovi od utakmice na Islandu.

- Sve je u našim rukama, optimističan sam. Imao sam vremena i na letu razmišljati. Bilo je dosta dobrih stvari, pogotovo u defenzivi, ali ofenziva nije bila dobra. Zakazala je transformacija prema naprijed. Sve što smo vidjeli od Islanda smo očekivali, radi se o dobroj momčadi - rekao je Niko Kovač.

Davor Šuker nije htio komentirati igru.

- Za to imate izbornika. Mogu vam samo reći da je već prodano 9000 ulaznica za utorak. Navijači, molim vas, dođite, napunite Maksimir i bodrite nas od 1. minute. Treba nam vaša podrška jer ćemo uz nju mnogo lakše stići do onoga o čemu svi sanjamo. Znamo da očekujete više i to s pravom.

Ivan Perišić je priznao kako su se "neke stvari" kod Kovača promijenile u odnosu na Igora Štimca.

- Krivo nam je što nismo zabili gol, ali doma imamo šansu dokazati da smo bolji. Nadam se krcatom Maksimiru.

Eduardo je zadovoljan.

- Bilo je teško igrati, ali ovaj rezultat je velika stvar, trebamo u Zagrebu samo zabiti golove. Nakon dugo vremena nismo primili gol i to je jako bitno. Zadovoljan sam svojom igrom, na toj sam poziciji pokušao dati sve od sebe, napravio sam sve što me Niko tražio. Imali smo šansi, pokazali smo da smo puno jači od Islanda. Oni će isto igrati i ovdje, branit će se pa se moramo čuvati kontre.

Darijo Srna pozvao je na jedinstvo.

- Moramo ostati pozitivni. Bilo je i loših strana no u četiri dana nismo mogli napraviti čuda. Sada svi moramo biti jedno, nadamo se pravoj atmosferi. Moramo od 1. minute krenuti agresivno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...
A 38 MU JE

Ovako danas izgleda legenda Uniteda. A mlađi je od Cristiana Ronalda i Luke Modrića...

Umjesto besprijekorno obrijanog lica, kakvog smo ga gledali tijekom nogometne karijere, danas nosi neurednu sijedu bradu i kratko ošišanu frizuru. Nakupilo se i nešto kilograma
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!