Obavijesti

Sport

Komentari 7

Koeman 'zaledio' Pjanića na klupu: Navijači se slažu s tim

Koeman 'zaledio' Pjanića na klupu: Navijači se slažu s tim

Na početku sezone igrao je s De Jongom i Busquetsom u veznom redu, ali njegovo mjesto zauzeo je Pedri, a kako igra mladi španjolski veznjak, teško da će se u skorom vremenu naći ponovno u 'udarnih 11'

VIDEO

Bosanskohercegovački veznjak Miralem Pjanić (30) ovog ljeta stigao je u Barcelonu kao veliko pojačanje u srednjem redu, ali u posljednje vrijeme sve je dalje od prvih 11 Ronalda Koemana.

Pokretanje videa...

Pjanić slavi transfer u Barcelonu 03:26

- Za mene se ostvario san. Sretan sam i ponosan, ne samo zbog sebe, nego i zbog svojih roditelja, ali i cijele Bosne i Hercegovine. Nikad ne zaboravljam odakle sam krenuo. Barcelona je jedan od najvećih klubova na svijetu, a biti dio ovog kluba je i najveća stepenica u nogometu za svakog igrača. Uspjeh ne dolazi sam od sebe, već samo uz veliki rad, trud i vjeru da se u životu sve može postići. A, ovo je i dokaz - rekao je prije šest mjeseci Pjanić po dolasku u Barcelonu.

P(i)janić: Miralem plakao ocu u zagrljaju zbog odlaska u Barcu
P(i)janić: Miralem plakao ocu u zagrljaju zbog odlaska u Barcu

Ali, njegov se san pretvorio u 'noćnu moru'. Ok, nije 'smak svijeta' biti zamjena u Barceloni, ali kada dođeš kao najveće pojačanje prijelaznog roka, a mjesto ti uzme 'klinac' (op. a. Pedri) moraš biti nezadovoljan.

Pjanić je izgubio Koemanovo povjerenje pa tako sve više vremena provodi na klupi, a u posljednje dvije pobijede (ligaška protiv Elchea i osmina finala kupa protiv Rayo Vallecana) bio je neiskorištena zamjena što mu se dogodilo prvi put od dolaska u klub. 

Pjanić: Unucima ću pričati da sam igrao s Leom i Ronaldom
Pjanić: Unucima ću pričati da sam igrao s Leom i Ronaldom

Na početku sezone igrao je s De Jongom i Busquetsom u veznom redu, ali njegovo mjesto zauzeo je Pedri (18), a kako igra mladi španjolski veznjak, teško da će se u skorom vremenu naći ponovno u 'udarnih 11' katalonske momčadi. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Eibar

U prilog mu ne ide ni puno bolje predstave Barcelone otkada Pedri ima važniju ulogu, tako da Koemanova odluka nije ni najmanje čudna. 

Da stvar za njega bude gora, s njegovim izostavljanjem iz početne postave slaže se i javnost pa tako čak skoro dvije trećine navijača koji su sudjelovali u anketi misli da za njega nema mjesta na terenu od prvog sučevog zvižduka.

Champions League - Group G - Ferencvaros v FC Barcelona

Od 29 utakmice Barcelone u ovoj sezoni, nastupio je u 21, od kojih je u sedam upisao 15 ili manje minuta. Kad na to dodamo, odnosno oduzmemo da nije zabio nijedan gol, a ni upisao ijednu asistenciju možemo potvrditi poražavajuću statistiku igrača za kojeg je Barcelona 'iskeširala' ukupno 60 milijuna eura Juventusu.

Kako je Pjanić govorio: Zaljubio sam se u Real, htio bih tamo ići
Kako je Pjanić govorio: Zaljubio sam se u Real, htio bih tamo ići

Ipak, priliku za iskupljenje će najvjerojatnije imati u nedjelju protiv Athletic Bilbaoa jer za utakmicu, zbog žutih kartona, neće konkurirati Busquets. Ako ga, pak, neće biti u početnoj postavi trebao bi se zapitati o svojoj budućnosti u klubu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu