Obavijesti

Sport

Komentari 91

Konačno i to dočekali: Dinamo je nositelj u 'play-offu' LP-a!

Konačno i to dočekali: Dinamo je nositelj u 'play-offu' LP-a!
1

Dinamo je nositelj u 'play-offu' Lige prvaka. 'Modrima' je na ruku išao rasplet u Belgiji, Češkoj i Austriji, a status nositelja donio je Red Bullov Robocop autogolom

VIDEO

Nogometaši Dinama nositelji su u 'play-offu' Lige prvaka u sljedećoj sezoni! Dakako, prije toga moraju proći dvije prepreke u drugom i trećem pretkolu.

Dinamovci su s nestrpljenjem pratili razvoj situacije u belgijskoj, češkoj i austrijskoj ligi te im je konačni rasplet u tri prvenstva išao na ruku.

Nakon što je već ranije Genk osigurao naslov u Belgiji, a Viktorija Plzen u subotu proslavila titulu slavljem ispred Sparte Prag, u austrijskom prvenstvu odvijala se prava drama. Momčad Marija Tota priželjkivala je kiks Red Bulla u utrci za naslov što im je pošlo za nogom nakon što su odigrali samo 2-2 kod kuće protiv Rieda. Time je Sturm Graz kolo prije kraja osigurala naslov prvaka ispred Salzburžana.

No, uoči predzadnjeg kola vodila se troboj između Sturma, Red Bulla i Austrije kojeg su dijelila samo dva boda. 

'Modri' će se morati zahvaliti nesretnom Afolabiju, popularnom Robocopu koji je pri rezultatu 2-1 za Red Bull, autogolom u 84. minuti pokopao nadu u naslov svoje momčadi.

Za ludnicu u Austriji pobrinuli su se navijači Rapida koji su nakon pola sata igre protiv rivala Austrije uletjeli u teren i prekinuli utakmicu. Oko 300 policajaca pokušali su smiriti situaciju i uspostaviti red, ali nakon polusatne pauze odlučeno je da se utakmica trajno prekine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače