Obavijesti

Sport

Komentari 20

Konačno je pala prva pobjeda: Inter je jedva slomio Pescaru

Konačno je pala prva pobjeda: Inter je jedva slomio Pescaru
1

Sve do 77. minute Pescara je vodila golom Bahebecka. No onda na scenu stupa Mauro Icardi koji s dva gola (77', 90+1') donosi Franku de Boeru prvu pobjedu na klupi 'nerazzurra'

VIDEO

I to se dogodilo! Inter je stigao do prve pobjede pod novim trenerom Frankom de Boerom. Momčad Ivana Perišića i Marcela Brozovića slavila je na gostovanju kod Pescare 2-1 golovima Maura Icardija (77', 90+1').

U redovima Intera posebno se istaknuo Samir Handanović, koji je sjajno branio i zahvaljujući kojem je milanski klub ostao na samo jednom primljenom golu. De Boer je na teren izveo nešto drukčiji sastav u formaciji 4-2-3-1. Na klupi su ostali Eder i Kondogbia, a od prve minute priliku su dobili Ivan Perišić i debitant Joao Mario. Davide Santon dobio je priliku na lijevom boku ispred Yuta Nagatoma dok Marcelo Brozović nije zaigrao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inter je krenuo silovito i agresivnije, a prava je šteta što Icardi nije zabio na početku kada ga je Perišić sjajno uposlio. Prijetili su Antonio Candreva i Ever Banega dok je s druge strane Caprari pogodio prečku. Samir Handanović je zatim morao intervenirati na sjajan udarac Verrea. Vrata Interova gola konačno je otključao Jean-Christophe Bahebeck na ubačaj Zampana u 63. minuti. Bio je to jedan od prvih dodira napadača koji je stigao na posudbu is PSG-a.

Netom kasnije moglo je biti 2-0. Caprari je sjajno uposlio Verrea, koji je izašao 1 na 1 s Handanovićem. No slovenski golman je sjajno reagirao i obranio udarac. Svoj debi danas je imao i Alberto Aquilani. On je u 68. minuti zamijenio Verrea.

De Boer je znao da nešto mora mijenjati stoga je u roku od dvije minute iskoristio sve tri zamjene. Palacio je zamijenio Medela, Jovetić Perišića (75'), a Eder Candrevu. Eder je ušao u 76. minuti, a samo minutu kasnije Icardi je izjednačio rezultat na 1-1. U prvoj minuti sudačke nadoknade postigao je svoj 3. gol u sezoni za veliko slavlje Intera.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića