Obavijesti

Sport

Komentari 83

Konačno pravi El Clasico: Ne otpisujte nas, ništa nije gotovo

Konačno pravi El Clasico: Ne otpisujte nas, ništa nije gotovo
5

Bitno je to da bi napokon mogli gledati pravi El Clasico, a ne šahovsko nadmetanje. Real mora dobiti dva razlike i koliko god zvučalo nestvarno, on vjeruju da je moguće

VIDEO

Pet dana vrijeđali su jedni druge, Barca je osuđivala Madriđane da su divljaci i primitivci, Real njih da su hrpa “padavičara” i curica. I kad se činilo da je napokon tome došao kraj, Real je ponovno napao.

- Tražimo da se Alves, Busquets i Pedro kazne s dvije utakmice zabrane igranja zbog nesportskog ponašanja, a Mascherano, Keita i Valdes s jednom zbog sudjelovanja u nekoliko prepirki - piše u žalbi koju su Madriđani poslali u sjedište Uefe.

Reakcije Barceloninih igrača na ovaj zahtjev nema jer im je Pep Guardiola zabranio davati izjave. Usput, Real traži kaznu i za Guardiolu jer tvrdi da ih je poticao na loše ponašanje.

Tko zna kad će i kako sve ovo završiti, ali to je njihov problem. Bitno je to da bi napokon mogli gledati pravi El Clasico, a ne “šahovsko” nadmetanje. Real mora napasti, pobijediti dva razlike, a koliko god to zvučalo nestvarno, on vjeruju da je moguće.

- Još se ne znaju imena finalista, koliko god Barcelona i Manchester imaju veliku prednost. Nikad ne znaš što se može dogoditi. Ne otpisujte nas unaprijed, ništa još nije gotovo - rekao je Iker Casillas, jedini koji nije napao suce i Barcine igrače nakon prve utakmice, nego rekao suigračima da prestanu tražiti izgovore.

U prolaz vjeruje i Realov desni bek Sergio Ramos, koji će zbog suspenzije utakmicu gledati s tribina.

- Povedemo li 1-0, moglo bi biti svega. Barca će tada biti pod golemim pritiskom jer smo ionako otpisani nakon prve utakmice.

Čeka nas posljednji, četvrti, čin. I napokon nogomet.

Izvrijeđali Mourinha

Hiddink je poručio Portugalcu da ga ostavi na miru i ne uspoređuje njegov Chelsea iz 2008. s Realom. Hitzfeld je pak rekao da je Mourinho neodgojen i da šteti ugledu Reala.

Početni sastavi:

Barcelona: Valdes - Alves, Pique, Busquets, Puyol - Xavi, Mascherano, Iniesta - Pedro, Messi, Villa

Real Madrid: Casillas - Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo - Diarra, Alonso, Ozil, Di Maria, Ronaldo - Adebayor

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union
Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići