Obavijesti

Sport

Komentari 22

Brzi Mijo Caktaš: Zabio golove u prvoj, 8. i 17. minuti derbija

Brzi Mijo Caktaš: Zabio golove u prvoj, 8. i 17. minuti derbija
1

Mijo Caktaš odigrao je devet derbija s Dinamom i nijednom nije slavio pobjedu, zato se radije prisjeća golova koje je postizao u derbijima, a postizao ih je u pravilu u početnoj fazi utakmica...

VIDEO

Ako trener Hajduka Željko Kopić ima dilemu hoće li i u kojoj mjeri koristiti Miju Caktaša u maksimirskom derbiju, možda će mu u rješavanju dileme pomoći podatak da je Caktaš u dosadašnjih devet odigranih derbija postigao tri gola, sva tri u početnoj fazi utakmice, u 1., 8., i 17. minuti.

- A onda bi najbolje bilo da počnem od prve minute ha, ha, ha... - prihvatio je šalu dobro raspoloženi Caktaš, ali i brzo dodao:

- Šalim se, naravno da bih ja volio zaigrati od prve minute, ali na treneru je da odluči hoće li me i koliko koristiti.
Mijo je u povratničkom debiju zabio gol u visokoj pobjedi Hajduka nad Cibalijom 5-0 u Vinkovcima.

- Bio je to za mene povratak iz snova. Sigurno da još nisam u punoj formi i da mogu bolje, ali lijepo se vratiti i odmah zabiti gol, a još je ljepše kad pobijedimo ovako visoko i uvjerljivo, što nam daje dodatno samopouzdanje pred maksimirski derbi.

Iako je tri puta zabijao Dinamu i u pravilu bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu, statistika Miji ne ide u prilog, jer u devet odigranih utakmica nijednom nije slavio.

- Lijepo bi bilo prekinuti taj niz pobjedom, ali ne zamaram se toliko konačnim rezultatom. Važno je da mi odigramo dobru utakmicu, da ostanemo neporaženi, a pobjeda bi bila dodatni bonus. Tko sretniji od mene da pobjedom razveselimo naše navijače koji će sigurno doći u velikom broju. Oni su uvijek uz nas, njihova podrška nije nikad izostala, pa sigurno neće izostati ni ovoga puta – kaže Caktaš, koji se nije želio upuštati u procjenu pojedinaca i snage obje momčadi te tko bi mogao odlučiti pobjednika.

- Oni imaju svoje kvalitete, mi svoje, evo, Ohandza je u super formi, neka on zabije i na Maksimiru. Što se tiče Dinama, nisam ih baš previše pratio, ne mogu reći tko je kod njih u dobroj formi, ali sigurno je da i oni imaju kvalitetnu momčad. Vidjet ćemo u nedjelju tko će iskoristiti svoje prednosti i nametnuti se na terenu, ja se nadam da ćemo to biti mi.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...