Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Košarkaši Kaštela i Zagreba za Korneliju: Dođite i pomozite joj

Kornelija Livaja već se godinu i pol bori za oporavak nakon teškog moždanog udara zbog kojega joj je oduzeta lijeva ruka. Košarkaši Kaštela i Zagreba donirat će joj prihod od ulaznica

Kornelija Livaja
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1 komentara

Košarkaška utakmica između Ribole Kaštela i Zagreba ovu subotu u Kaštel Sućurcu imat će humanitaran karakter - sav prihod od ulaznica ići će za troškove rehabilitacije gđe Kornelije Livaje, bivše novinarke Radija Osijek, Slavonskog radija i Radija Dalmacija, koja je u listopadu 2016. pretrpjela teški moždani udar.

Korneliji je lijeva strana tijela bila potpuno oduzeta i prognoze za oporavak nisu bile dobre, ali ona je krenula u borbu i nakon mnogobrojnih tretmana u toplicama, bolnicama i nakon dugog procesa rehabilitacije koji i danas traje digla se iz invalidskih kolica i počela hodati.

HZZO joj ne pruža financijsku pomoć kakva joj je potrebna da ponovno vrati osjet u lijevoj ruci i da se može vratiti na posao na Radiju Dalmacija.

BORBA ZA NORMALAN ŽIVOT HZZO joj neće platiti lijek jer je prestara: 'Želim biti kao prije'

- Naravno da sam razočarana i ogorčena. Za ljude mojih godina državu jednostavno nije briga, mi smo otpisani. Da se razumijemo, ne tražim ja da me država financira deset godina, ali tražim da mi da ruku, da mi pomognem da ustanem jer ja to mogu, ali sama puno teže - rekla nam je Kornelija.

U tu svrhu organizirana je akcija "Za Korni - nisi sama", a njoj se pridružuju i košarkaši iz Kaštela. Zato dođite u sportsku dvoranu Sokolana ovu subotu u 19 sati i podržite borbu za normalan život ove hrabre novinarke.

Korneliji Livaji možete pomoći i uplatom na žiro-račun:

  • IBAN: HR4023300033243222016 - Splitska banka (s napomenom: Za Korni – nisi sama!)

Tema: Sport fanatik

Message