Obavijesti

Sport

Komentari 103

Koštao ga intervju: Manchester United raskinuo je s Ronaldom!

Koštao ga intervju: Manchester United raskinuo je s Ronaldom!

United je potvrdio kako je pokrenuo disciplinski postupak protiv svoje zvijezde, a sada smo doznali i pravorijek. Ronaldo je tako usred SP-a u Kataru ostao bez kluba

VIDEO

Kada je protiv Tottenhama naprasno napustio teren i pobjegao u svlačionicu nekoliko minuta prije kraja utakmice, Cristiano Ronaldo (37) je sam sebi otvorio vrata na odlasku iz Manchester Uniteda. Kroz koja je ušao prije godinu dana kao veliki miljenik navijača i zvijezda koja će vratiti klubu stari sjaj. No, ništa od toga se nije dogodilo. Počeo je unositi nemir u momčad, a sve je kulminiralo s intervjuom kojeg je dao Piersu Morganu.

Pokretanje videa...

specka ronaldo intervju o smrti sina i unitedu 01:06

Izašao je nekoliko dana uoči početka svjetskog prvenstva, a u njemu je popljuvao sve. Trenera Erika ten Haga, Manchester United, suigrače. Tada je očito i on sam bio svjestan da je odigrao posljednju utakmicu za klub u kojem je stekao slavu.

United je potvrdio kako je pokrenuo disciplinski postupak protiv svoje zvijezde, a sada smo doznali i pravorijek. Klub je odlučio raskinuti ugovor s Ronaldom! Portugalac je tako tijekom SP-a u Kataru ostao bez kluba i u ovome trenutku može pregovarati s kime god želi. 

- Cristiano Ronaldo napušta Manchester United sporazumno, a ta odluka nastupa odmah. Klub mu zahvaljuje na njegovom ogromnom doprinosu u dva razdoblja na Old Traffordu, na tome što je postigao 145 golova u 346 nastupa i želi njemu i njegovoj obitelji dobro u budućnosti. Svi u Manchester Unitedu ostaju usredotočeni na nastavak napretka momčadi pod Erikom ten Hagom i zajednički rad na postizanju uspjeha na terenu - piše u priopćenju.

Jedan je od najboljih igrača 'crvenih vragova' u povijesti, ostavio je ogroman trag i koliko ga klub cijeni, pokazao je prošle sezone kada ga je vratio. No, Ronaldo je počeo unositi nemir i nezadovoljstvo u svlačionicu, bijesan je zbog svog statusa, a uostalom još na ljeto htio je otići s Old Trafforda pa ga klub nije pustio. Očito je bila pogreška zadržati takvog igrača u kojem kipti. 

FILE PHOTO: Premier League - Manchester United v Newcastle United

Nakon nešto više od godinu dana, došlo je do ružnog rastanka kakav nije trebao Ronaldu. Odlazi kao izdajnik, a u rujnu prošle godine stigao je kao spasitelj i heroj koji je s klubom osvojio sve u prvom mandatu. Od povratka u klub je u 47 utakmica zabio 19 golova. No, nažalost, s brojnim ispadima pokvario je sliku o sebi koju je godinama mukotrpno gradio. Sada je opet slobodan igrač, što je i htio na ljeto, a iako je riječ o najvećem nogometašu svih vremena, pitanje je želi li ga itko dovesti nakon ovoga. 

Što je Ronaldo rekao?

Ronaldo je u razgovoru s Piersom Morganom rekao da se osjeća izdanim od strane Manchester Uniteda i živcira ga što je crna ovca koju se krivi za sve loše što se događa u klubu. Od povratka u klub, izmijenila su se tri trenera. Za Ole Gunnara Solskjaera ima samo poštovanje, no za Ralfa Rangnicka i Erika ten Haga nema lijepe riječi.

- Ako uopće nisi trener, kako ćeš biti šef Manchester Uniteda? Nikad nisam čuo za njega - kazao je o Austrijancu pa prokomentirao i Nizozemca.

Premier League - Aston Villa v Manchester United

- Nemam poštovanja za njega jer nema ni on za mene. Ako nemaš poštovanja prema meni, ja ga nikad neću imati prema tebi.

Prisjetio se, između ostaloga, razloga zbog kojih se vratio na 'otok' i kako nije mogao završiti u Manchester Cityju.

- Slijedio sam srce. Sir Alex mi je rekao da je nemoguće za mene da odem u City. I rekao sam: "U redu, šefe". 

Smeta ga i što klub, kako tvrdi, nije napredovao otkad je Sir Alex otišao 2013.

- Napredak je nula. Nisam vidio evoluciju u klubu, ništa se nije promijenilo. Navijači bi trebali znati istinu. Želim najbolje za klub i zato sam došao u Manchester United. Ali imate neke stvari unutra koje nam ne pomaže da dosegnemo najvišu razinu kao City, Liverpool, sada čak i Arsenal. Klub ove dimenzije trebao bi biti na vrhu stabla, ali to nažalost nije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše