Obavijesti

Sport

Komentari 48

Zrnčić-Dim 21., Kostelić 22. na superkombinaciji u Kitzbühelu

Zrnčić-Dim 21., Kostelić 22. na superkombinaciji u Kitzbühelu
2

Nakon loših prvih vožnji, kada su Super G završili s velikim zaostacima, hrvatski dvojac je i u slalomskoj utrci ostvario slabe rezultate u austrijskom Kitzbühelu...

VIDEO

Na superkombinaciji koja je vožena u austrijskom Kitzbühelu pobijedio je Francuz Alexis Pinturault s vremenom 2:02.79, ispred Amerikanca Teda Ligetyja i Austrijanca Marcela Hirschera

Hrvatski dvojac Natko Zrnčić-Dim i Ivica Kostelić završili su na 21., odnosno 22. mjestu sa zaostatkom od četiri sekunde i šest stotinki, odnosno četiri sekunde i 16 stotinki. 

UŽIVO:

>>> Ivica Kostelić prošao je kroz cilj kao 21. sa zaostatkom od četiri sekunde i 16 stotinki za vodećim Pinturaultom. 

>>> Natko Zrnčić-Dim doskijao je do 19. mjesta sa zaostatkom od četiri sekunde i šest stotinki za vodećim Pinturaultom. Drugi je Ligety, a treći Hirscher. Čeka se nastup Ivice Kostelića koji ima startni broj 43, od ukupno 56 skijaša. 

>>> Nakon 30 skijaša Bode Miller je napravio jedinu promjenu među vodećim trojcem i pretekao Blondina. 

>>> Nakon 25 skijaša, poredak je i dalje isti. Postolje za sada imaju Pinturault, LIgety i Blondin...

>>> Nakon dvadeset skijaša u vodstvu je Francuz Alexis Pinturault. Drugi je Amerikanac Ted Ligety, a treće mjesto drži još jedan Francuz, Thor Mermillod Blondin. 

>>> U tijeku je slalom Superkombinacije. Nakon prvih 12 skijaša u vodstvu je Ted Ligety. Natko Zrnčić-Dim nastupit će sa startnim brojem 37, a Ivica Kostelić s brojem 43. 

<<< IVICA KOSTELIĆ I NATKO ZRNČIĆ-DIM ODRADILI SU PRVU VOŽNJU SUPERKOMBINACIJE. NISU BRILJIRALI. IVICA JE TEK NA 44. MJESTU I KASNI 2.15 SEKUNDI ZA VODEĆIM DEFAGOM. NATKO JE NEŠTO BOLJI, NA 42. JE MJESTU S 1.69 SEKUNDI ZAOSTATKA IZA DEFAGA. 

<<< Natko Zrnčić-Dim odradio je prvu vožnju superkombinacije. Završio je na 42. mjestu sa 1.69 sekundi zaostatka za Defagom.

<<< MOŽETE PRATITI PROMJENE U PLASMANU SKIJAŠA NA STRANICI FIS-A.

<<< Neće biti lako Ivici. Ispao je iz TOP 30. Trenutno je na 38. mjestu s 2.15 sekundi zaostatka za vodećim Defagom. Drugi je Bode Miller,  a treće mjesto dijele Aksel Lund Svindal i Max Franz.

<<< NAKON 30 SKIJAŠA, vodeći je Švicarac Didier Defago. Drugi je Amerilanac Bode Miller, a treće mjesto dijele Norvežanin Aksel Lund Svindal i Švicarac Max Franz. Ivica Kostelić je trenutno na 27. mjestu s 2.15 sekundi zaostatka za vodećim Defagom. Postoji mogućnost da Ivica ispadne iz TOP 30, a to bi značilo da će mu u slalomskoj vožnji posao biti itekako otežan.

<<< NAKON DVADESETORICE SKIJAŠA vodeći je Aksel Lund Svindal koji dijeli prvo mjesto s Maxom Franzom. Ivica Kostelić je pretposljednji skijaš s dvije sekunde zaostatka. Iza našeg skijaša je samo Talijan Matteo Marsaglia koji kasni više od sedam sekundi...

<<< DESETORICA SKIJAŠA završila su utrku. Vodeći je Max Franz, drugi je Francuz Johan Clarey. Na trećem mjestu je Austrijanac Otmar Striedinger. Ivica Kostelić je posljednji s točno dvije sekunde zaostatka.

<<< PRVIH PET SKIJAŠA završilo je utrku. Ivica Kostelić zasad je posljednji. Vodi Johan Clarey ispred Otmara Striedingera i Romeda Baumanna. Ivica zaostaje gotovo dvije sekunde iza vodećeg (1.96).

<<< Klaus Kroell bio je brži 1.22 sekunde od Ivice Kostelića. No najbolji skijaši koji će se boriti za pobjedu u superkombinaciji imaju više startne brojeve i tek kasnije vidjet ćemo ima li Ivica šanse za postolje.

<<< 13:12 Ivica kreće s brojem 1! Na prvom je prolazu imao vrijeme 21.59. Ivica mirno vozi, bez veće pogreške po stazi na kojoj je preko noći napadalo puno snijega. Umalo je Kostelić izletio sa staze! Ipak se uspio održati na skijama i završio je vožnju s vremenom 1:12.53. Vidjet ćemo koliko je bio brz...

<<< 13:10 Pred nama je početak superkombinacije u Kitzbühelu. Od 13.15 sati vozi se Super G, a od 18 je slalomska utrka. Ivica Kostelić propustio je subotnji spust u Kitzbühelu kako bi se što bolje pripremio za današnju superkombinaciju. Ivica, iako nije u sjajnoj formi, u kombinaciji uvijek je dobro plasiran. Nade polažemo i u Natka Zrnčića-Dima.

OVDJE MOŽETE VIDJETI STARTNU LISTU I POREDAK SKIJAŠA

Najava superkombinacije

Nakon subotnjeg spusta u Kitzbühelu u kojem Ivica Kostelić nije nastupio, danas je na rasporedu superkombinacija. Od 13.15 sati vozi se Super G, a od 18 sati na rasporedu je utrka slaloma.

Ivica Kostelić propustio je subotnji spust kako bi se što bolje pripremio za današnju superkombinaciju u kojoj je jedan od favorita. Tu je i Natko Zrnčić-Dim koji je u jučerašnjem spustu završio na 33. mjestu. 

Hrvatski će dvojac imati sjajnu šansu u superkombinaciji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku