Obavijesti

Sport

Komentari 122

Ništa od medalja: Ivica završio 12. u kombinaciji, Natko je pao

Ništa od medalja: Ivica završio 12. u kombinaciji, Natko je pao
2

Ivica Kostelić završio je 12. u kombinaciji na Svjetskom prvenstvu. Natko Zrnčić-Dim nije završio slalom u Beaver Creeku. Zlato ide Austrijancu Marcelu Hirscheru

VIDEO

Ivica Kostelić nije uspio obraniti svjetsko srebro u kombinaciji. Ivica je završio na 12. mjestu nakon kombinacije u Beaver Creeku. Natko Zrnčić-Dim nije uspio završiti slalomsku vožnju kombinacije.

Svjetski prvak u kombinaciji postao je Austrijanac Marcel Hirscher. Srebro ide Norvežaninu Kjetilu Jansrudu, a brončana medalja Amerikancu Tedu Ligetyju.

U prvoj vožnji Ivica je imao preko tri sekunde zaostatka što mu je bilo dovoljno za 29. mjesto. No priželjkivao je Ivica ulazak među 30 kako bi pokušao nešto napraviti u slalomu. Nije išlo, iako je imao četvrto slalomsko vrijeme u drugoj vožnji kombinacije.

Natko Zrnčić-Dim bolje je odvozio prvi dio kombinacije. Završio je na 24. mjestu i otvarala mu se sjajna šansa u slalomu. No Natko nije uspio završiti utrku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Utrku je zasjenio težak pad češkog skijaša Ondreja Banka. Pao je Čeh u prvoj vožnji i hitno je prebačen u bolnicu. Ima potres mozga i posjekotine po tijelu, ali može micati rukama i nogama i pri svijesti je.

VIDEO

UŽIVO:

  • KRAJ! Marcel Hirscher osvojio je zlato. Kjetil Jansrud je srebrni, a Ted Ligety brončani. Ivica Kostelić završio je na 12. mjestu, a Natko Zrnčić-Dim ostao je bez plasmana nakon pada u slalomu.
  • Pinturault je treći. A to znači da je Ivica ostao bez medalje.
  • Natko je na startu. Ništa od medalje za Hrvatsku. Natko je pao.
  • Odvozio je i Ted Ligety. Sporije od Hirschera. A sada - Ivica Kostelić. Naš skijaš ima 14 stotinki prednosti ispred Hirschera. Na prvom prolazu već kasni 14 stotinki. Na drugom je to već 0,69 sekundi. Na kraju 1:05. Ništa od medalje za Ivicu.
  • Počinje slalom. Prvi ide Marcel Hirscher. Puno toga saznat ćemo već u prvim minutama slaloma.
  • 22:00 Prvi ide Marcel Hirscher, drugi je Ted Ligety pa Ivica Kostelić. Natko Zrnčić-Dim će startati sedmi.
  • 21:55 SLALOM: Pred nama je drugi dio kombinacije u Beaver Creeku.
  • Kjetil Jansrud vodi, Jared Goldberg je drugi, a Romed Baumann treći. Ivica Kostelić je na 20. mjestu s 3,02 sekunde zaostatka, dok je Natko Zrnčić-Dim 17. s 2,71 sekundom zaostatka uoči slalomske vožnje (22.15 sati).
  • Natko je spreman na startu. Brži je Natko bio na prvom prolazu od Ivice. Vrlo dobar nastup Zrnčić-Dima u spustu. Natko je u cilj ušao s 2,71 sekundom zaostatka. Brži je od Ivice. Obojica naših skijaša ostali su u uskoj konkurenciji za medalju u slalomskoj vožnji!
  • Ivica je na startu. Naš skijaš rekao je kako se nada da će ući među 30 u spustu kako bi imao šansu u slalomskoj vožnji koja se vozi od 22.15 sati. Na prvom prolazu Ivica kasni 0,46 sekundi. Na drugom je to već bilo 1,65 sekundi. Dosta više od Hirschera. Na kraju Ivica u cilj ulazi s 3,02 sekundi zaostatka za Kjetilom Jansrudom, ali i  s 14 stotinki boljim vremenom od Hirschera, koji je sjajan slalomaš.
  • 18:15 Nakon desetorice skijaša, vodeći je Amerikanac Jared Goldberg ispred Austrijanca Matthiasa Mayera i Amerikanca Andrea Weibrechta.
  • 18:00 Počela je kombinacija. Ivica Kostelić i Natko Zrnčić-Dim love medalju na Svjetskom prvenstvu. Prva vožnja je spust, slalom je na rasporedu u 22.15 sati. Ivica starta 17., a Natko 18. Istok Rodeš starta 36., a Max Ullrich 42.
  • 17:55 Pred nama je spust u Beaver Creeku, prvi dio kombinacije. Slalomska vožnja na rasporedu je u 22.15 sati. Ivica Kostelić starta će s brojem 17 na kombinezonu. Odmah iza njega ide Natko Zrnčić-Dim.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 122
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.