Obavijesti

Sport

Komentari 54

Kovačić: Čast je biti kapetan, ali sada moramo misliti na Real

Kovačić: Čast je biti kapetan, ali sada moramo misliti na Real
9

Na mladima svijet ostaje. Nikad ta rečenica nije bolje pasala nego u slučaju 'modrih' kojem su Kovačić, kao kapetan i Šitum kao strijelac donijeli još jednu pobjedu

VIDEO

Mario Šitum, strijelac pobjedničkog gola, umjesto da proslavi još jedan sjajan nastup okrunjen golom za Dinamo razmišlja već o idućim susretima i još boljoj igri. No, istu misao dijeli čitava momčad, koja danas možda nije igrala najljepši nogomet, ali po ovako teškim uvjetima odnijeli su još jednu važnu pobjedu, a to je možda ponekad važnije od atraktivnosti, pogotovo nakon brojnih utakmica u nogama.

- Nije nam bilo lako i znam da sam ja, kao i cijela momčad, trebao bolje igrati. Sve u svemu, sretan sam što sam dao gol i bitno mi je da smo pobijedili. Sad se pripremamo za dalje, a imamo i pauzu od dva tjedna. Moramo se odmoriti i dobro pripremiti za sve što nas čeka dalje - bio je prizeman Šitum koji briljira u posljednja dva kola u svojim nastupima za Dinamo.

- Bila je to teška utakmica i Lučko ipak nije baš lagan protivnik. Imali su prilike i pokušavali su doći do našeg gola, ali nisu uspjeli. Moramo biti zadovoljni rezultatom 1:0 i bitno je da smo pobijedili - skroman je bio i Ante Rukavina.

Uvijek igram s Realom na playstationu, ali sada je stvarno, još nije svjestan Kovačić

Najviše razloga za zadovoljstvo ipak ima Filip Lončarić, povratnik na gol Dinama nakon gotovo godinu dana.

- Lijep je osjećaj braniti nakon tako duge pauze. Ozlijedio sam se u utakmici s Hajdukom na Poljudu u kolovozu prošle sezone i danas sam bio možda malo nesiguran. Sve u svemu, drago mi je što sam se vratio, a za dalje će trener odlučivati kada ću igrati. Ja ću dati sve od sebe i trudit ću se biti najbolji jer mislim da je dobro da ekipa uvijek ima dva golmana tako da mogu uskočiti ako zatreba - izjavio je nakon susreta Lončarić sretan što je opet imao priliku stati na gol 'modrih'.

Drago mi je što sam se vratio, lijep je to osjećaj,  Lončarić je branio nakon godinu dana

Mladi 'kapetan' Mateo Kovačić nije skrivao entuzijazam zbog trake koju mu je prepustio Cufré, ali ni zbog dolaska velikog Real Madrida na Maksimir.

- Bio sam iznenađen tom odlukom, to je velika čast. Mi smo danas jedva disali, bilo je teško igrati i zbog vremena i jer nam fale igrači. Sad se pripremamo za Ligu prvaka i veliki Real Madrid. Još ne vjerujem da smo njih izvukli, a na playstationu uvijek igram protiv Reala - otkrio je još jednom svoje godine, ali izvan terena Kovačić  jer ih je na travnjaku vrlo često teško naslutiti. 

Oko 3000 gledatelja, koliko je danas bodrilo ' modre' na Maksimiru ipak je najveće ovacije ostavio za Domagoja Vidu.

Utakmica nije bila baš gledljiva, ali hvala navijačima na podršci, Vidi je drago zbog publike

- Hvala im na tome, drago mi je što me podržavaju u svemu, ja se trudim svojim igrama i nastupima. Znam da ova utakmica možda nekima nije bila gledljiva i ispričavamo vam se, ali bili smo umorni i igrali smo po teškom vremenu - ispričao se u ime momčadi Vida.

- Bit ćemo još bolji ubuduće i dat ćemo sve od sebe. Sad nas čeka Hajduk, a zatim i veliki Real i moramo se pripremiti - najavio je dva velika i važna ogleda Vida.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu