Obavijesti

Sport

Komentari 136

Hrvatima 'mrvice': Wolfsburg okrenuo Inter, Bilićevi izgubili

Hrvatima 'mrvice': Wolfsburg okrenuo Inter, Bilićevi izgubili
8

Domaćini su bili uspješni u ranijem terminu utakmica osmine finala Europske lige. Zenit je dobio Torino, Dnjipro je svladao Ajax, Wolfsburg Inter, a Brugge Beşiktaş

VIDEO

Wolfsburg je pružio veliku priliku Interu da na uzvratu osmine finala Europske lige kod kuće ima odličan rezultat, ali "nerazzurri" nisu prihvatili ponuđeno. Njemačka momčad, s druge strane, iskoristila je dvije greške gostujućeg golmana Pabla Carriza i slavila 3-1 na Volkswagen Areni.

Mateo Kovačić ušao je za Inter u 82. minuti, dok se Ivan Perišić nakon 37 dana vratio nogometu. Dobio je posljednje tri minute u dresu pobjedničke momčadi. Marcelo Brozović nema pravo nastupa za "nerazzurre" u Europi jer je ove sezone već igrao za Dinamo.

Inter je poveo nakon samo pet minuta igre. D'Ambrosio i Schürrle bili su u duelu, lopta je otišla prema Icardiju koji se nalazio u zaleđu, no procjena je suca da ju je uputio igrač Wolfsburga. Icardi ju je proslijedio do Palacija koji nije imao težak zadatak neometan pogoditi za vrijedan gol "nerazzurra".

Domaćini su se vratili u 28. minuti. Naldo je najviše skočio nakon kornera De Bruynea i zabio 50. gol "vukova" u Kupu Uefe odnosno Europskoj ligi. Početkom nastavka Rodrigo Palacio bio je "sam kao duh" nakon što ga je Icardi lijepo poslužio u šesnaestercu domaćih, no pogodio je vanjsku stranu mreže. Pokazao se to kao trenutak koji je odlučio utakmicu.

Carrizo je postao tragičar gostiju nakon dobrih reakcija u prvom poluvremenu. U 63. minuti loše je izbio loptu ravno do Vierinhe koji je poslužio De Bruynea, a Belgijac pogodio za 2-1. Kevin De Bruyne potvrdio je naslov igrača utakmice drugim golom 15 minuta prije kraja, ovaj put iz slobodnjaka na koji je ponovno loše reagirao golman Intera koji u ovom natjecanju mijenja standardnog Samira Handanoviča.

Reuters/PIXSELL

Beşiktaş bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića izgubio je na gostovanju kod Club Bruggea 2-1. Svi su golovi pali u drugom poluvremenu. Turci su poveli u 46. minuti golom Gökhana Törea. Brugge je izjednačio prvim udarcem u okvir na utakmici u 62. minuti kad je Gedozov udarac u mrežu skrenuo De Sutter. Potpuni preokret bio je djelo Liora Refaelova koji je 11 minuta prije kraja iz penala postavio konačnih 2-1 za belgijsku momčad.

Reuters/PIXSELL

Dnjipro je u Kijevu svladao Ajax 1-0 golom Romana Zuzulje iz 30. minute, a Nikola Kalinić ušao je u igru posljednjih 14 minuta. U utakmici od 18 sati Zenit je u Sankt Peterburgu dobio Torino 2-0, a Talijani su od 28. minute igrali s igračem manje jer je drugi žuti dobio Marco Bennassi.

Europska liga, osmina finala, prve utakmice

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući