Obavijesti

Sport

Komentari 44

Kovačić: Očekivao sam više u Brazilu, od sebe i od momčadi

Kovačić: Očekivao sam više u Brazilu, od sebe i od momčadi
5

Trebamo što prije zaboraviti Brazil. Nismo bili dobri. Kao što je izbornik Niko Kovač rekao, moramo analizirati svoju trku, rekao je Mateo Kovačić uoči Cipra i Malte...

VIDEO

Hrvatska u Puli 4. rujna igra prijateljsku utakmicu protiv Cipra, a pet dana kasnije na Maksimiru nas čeka Malta u kvalifikacijama za Europskog prvenstvo 2016. godine.

Na 'presicu' su dva dana uoči susreta s Ciprom došli Mateo Kovačić i Andrej Kramarić.

- Trebamo što prije zaboraviti Brazil. Očekivao sam više od sebe, ali i od momčadi. Nismo bili dobri. Kao što je izbornik rekao, moramo analizirati svoju trku. Protiv Brazila smo bili odlični sat vremena, a isto tako i protiv Meksika. Zato moramo vidjeti zašto se dogodio taj pad - rekao je Mateo Kovačić.

Nedavno je za Inter zabio prve golove. U reprezentaciji još čeka premijerni gol.

- Zasad još nisam zabio. Evo, krenulo mi je u klubu, Malta i Cipar su idealna prilika da zabijem prvijenac i za Hrvatsku - rekao je Kovačić , koji je komentirao i prijelazni rok.

- Nismo se pojačali, puno manje se love okreće u Italiji nego u Engleskoj. Šteta što nismo nikoga doveli, ali vjerojatno ćemo dovesti nekoga na zimu - kazao je Kovačić.

Komentirao je veznjak Intera i skupinu za Euro.

- Realno, s Italijom ćemo se boriti za prvo mjesto. Ostali su ispod nas kvalitetom. Jedva čekam gostovanje u Italiji. Bit će mi posebno kad ćemo igrati na Giuseppe Meazzi. To je moj stadion - dodao je.

Kramarić: Nadam se da ću dobiti minutažu

Lagao bih kad bih rekao da nisam očekivao poziv izbornika. Veliko je zadovoljstvo biti u reprezentaciji. Naravno da očekujem da ću dobiti minutažu, rekao je Andrej Kramarić , koji se vraća na Maksimir. Ali u "kockastom" dresu.

- Da, za Maksimir me vežu mnoga sjećanja, bilo je dobrih i loših iskustava - rekao je Kramarić, a na pitanje može li u reprezentaciji biti džoker kao nekad Eduardo, odgovara:

- Vjerujem da će biti šansi i za mene. Ako je dobijem i kad je dobijem, moram je iskoristiti.

Pokretanje videa...

Marko Lukunić/PIXSELL VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'