Obavijesti

Sport

Komentari 41

Kraj crne serije Medveščaka: Amur pao u Ledenoj dvorani!

Kraj crne serije Medveščaka: Amur pao u Ledenoj dvorani!
9

Medveščak je nakon pet uzastopnih poraza u KHL-u ponovno pobijedio. U Zagrebu su "medvjedi" bili bolji od Amura Habarovska 2-1. U srijedu u Ledenu stiže Admiral

VIDEO

Hokejaši Medveščaka pobijedili su Amur iz Habarovska 2-1 u Ledenoj dvorani.

Prekid je to crne serije "medvjeda" u kojoj su nakupili pet uzastopnih poraza u KHL-u. Povratkom u Zagreb nakon ruske turneje, Medveščak se vratio na pobjedničke staze. 

Nije bilo lako protiv Amura koji je u Ledenu dvoranu stigao s tri uzastopna poraza. Otišao je s četvrtim. No momčad iz Habarovska pružila je žestok otpor "medvjedima". 

Prva trećina završila je 0-0.

Sijevalo je oko gola gostiju koji su imali podršku svojih navijača u Ledenoj dvorani. Trojica navijača Amura navijala su za svoj klub, naravno, sve je prošlo bez incidenata. 

Medveščak je 25 puta pucao prema golu gostiju, ali golman Amura nije se dao. Konačno je kapitulirao gostujući golman nakon 26. udarca na gol. 

Matt Murley zabio je za 1-0 i veliko slavlje u Ledenoj.

Ali Amur se ne predaje. U posljednjoj dionici igre Petružalek je razveselio trojicu gostujućih navijača, a Matt Murley utišao ih je svojim drugim golom na utakmici.

Sjajni Murley zabio je samo minutu nakon izjednačujućeg gola Amura. 

Bio je to kraj i pobjeda Medveščaka. 

U srijedu je utakmica protiv Admirala, a Metalurg Novokuznjeck u Zagreb stiže u petak. Možda je ovo najava novog niza Medveščaka, nadamo se, pobjedničkog...

- Velika pobjeda. Moramo pobjeđivati doma, važno je da smo prekinuli lošu seriju. Nije lako zabiti, ali lakše je kad ste s dobrom linijom na ledu. Slijede nam još dvije važne domaće utakmice prije pauze i želimo na taj odmor otići s tri pobjede u nizu  - rekao je strijelac dva gola, Matt Murley.

Trojica navijača Amura prešli 8600 kilometara

Amur je imao podršku navijača u Ledenoj. Vladimir, Sergej i VadimT dobili su ovacije prepune dvorane Doma sportova. Prešli su 8600 kilometara u vlastitom aranžmanu.

- Trebalo nam je 10 sati do Moskve pa onda još tri sata do Zagreba. Stigli smo u vlastitom aranžmanu. Povratna karta je 1200 eura. Imamo novac od privatnog biznisa, godišnje odaberemo šest, sedam putovanja. Dva dana smo u Zagrebu, šteta što nismo duže - rekli su navijači koji su utakmicu gledali u kratkim hlačama.

- U Zagrebu je vruće, a kod nas je već minus.

Medveščak izborio produžetak pa izgubio od Torpeda u Rusiji

KHL:

  • Medveščak - Amur 2-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica