Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kraj sezone za Bogdanovića: Celticsi ušli u finale Istoka

Kraj sezone za Bogdanovića: Celticsi ušli u finale Istoka
3

Bojan Bogdanović zabio je pet koševa za 16 minuta na parketu u porazu od Bostona koji je Celticse odveo u finale Istoka. Boston je predvodio Isaiah Thomas s 29 koševa...

VIDEO

Košarkaši Bostona pobijedili su Washington 115-105 i još jednom pokazali koliko je u ovoj seriji bio važan domaći teren. U sedmoj utakmici polufinala Istoka bila je ovo sedma pobjeda domaćina čime su se Celticsi s konačnih 4-3 plasirali u finale Istoka protiv moćnih Cavaliersa.

Kod Bostona pet je igrača bilo dvocifreno. Ponovno je sjajan bio Isaiah Thomas s 29 koševa i 12 asistencija, no čovjek odluke bio je igrač s klupe Kelly Olynyk koji je zabio 26, od čega čak 14 u posljednjoj četvrtini.

Kod Wizardsa najviše je utrpao Bradley Beal, 38, Porter Jr. zabio je 20 te imao 10 skokova, Wall i Morris po 18, a naš Bojan Bogdanović pet te je imao jedan skok za samo 16 minuta na parketu. Iako je Bojan imao prilično malu minutažu, opet je dobio najviše od svih igrača s klup. S obzirom da Scott Brooks očito ne vjeruje svojoj klupi, uz Bojana samo su još trojica igrača igrala, a Bogdanovićevih pet koševa jedini su koje je Brooks i dobio od igrača s klupe. Mahinmi je igrao 10 minuta, Jennings pet, Smith tri i to je to...

- Došli smo do sedme utakmice, što smo više mogli poželjeti? Čestitam Bostonu i želim im sreću u nastavku. Naravno da smo razočarani, htjeli smo napraviti korak više. Napredovali smo, imamo neke nove igrače ove sezone i igrali smo dobru košarku. Mladi smo i bit ćemo bolji iduće sezone. Složili smo dobru momčad i igrali dobro čak i u doigravanju - rekao je Brooks nakon tijesnog poraza te se osvrnuo na nepovjerenje prema igračima s klupe:

- Da, skratio sam rotaciju. Igrao sam s igračima za koje sam vjerovao da će nam donijeti pobjedu. Boston je napravio seriju na kraju treće i početkom četvrte četvrtine i ostavio sam igrače koji su igrali dobro do tada. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani