Obavijesti

Sport

Komentari 38

Krajan: Ivo nam se smilovao i shvatio da ga Hrvatska treba

Krajan: Ivo nam se smilovao i shvatio da ga Hrvatska treba
6

Ivo je prepoznao situaciju u kojoj se nalazimo. Vidi da Borna nije u najboljoj situaciji i da možda neće biti spreman. Smilovao se i prepoznao da ga stvarno trebamo, rekao je Željko Krajan

VIDEO

Ivo se vraća u reprezentaciju. To je najveća vijest koju smo mogli dobiti. S njim smo sigurno 20, 30 posto jači. Uz Bornu Ćorića koji ide na operaciju i ne znamo u kojem će biti stanju, Ivo Karlović pokriva sve rupe, tako da smo i dalje favoriti, rekao je izbornik Željko Krajan nakon sastanka u teniskom savezu.

Uoči sastanka Krajan nam je potvrdio veliku vijest o povratku Ive Karlovića u reprezentaciju za finale protiv Argentine. Ivo je zadnji put igrao za Hrvatsku 2012. godine i to baš protiv Argentine. 

Ivo se nije htio gurati

- Ivo se nije htio gurati i nametati. Prepoznao je situaciju u kojoj se nalazimo. Vidi da Borna nije u najboljoj situaciji i da možda neće biti spreman. Svi znamo koliko nam Dodig znači u parovima, a njemu je teško igrati i parove i singl. Karlović nam je išao na ruku, smilovao se, prepoznao da stvarno trebamo drugog igrača njegove kvalitete - dodao je izbornik Krajan.

- Karlovićeva odluka sve nas je jako obradovala. To je najbolja moguća odluka i za reprezentaciju i za njega - izjavio je predsjednik HTS-a Franjo Luković.

Finale Hrvatske i Argentine je u Areni Zagreb od 25. do 27. studenog.

- Nadam se da ćemo imati navijanje kao u Zadru - rekao je Krajan.

Troškovi finala šest do sedam milijuna kuna

Nema problema ni s terminom u Areni Zagreb.

Marvel je prebacio svoj šou za prosinac i Arena će biti spremna za finale.

- Nema nikakvih penala, nema nikakve štete. Organizatori i Arena Zagreb su se dogovorili da će se održati program u prosincu. Hvala organizatorima Marvela, što su imali senzibilitet za potrebe hrvatske Davis Cup reprezentacije i Hrvatskog teniskog saveza. S obzirom na zahtjeve ITF-a, ovo se finale u Hrvatskoj moglo održati jedino u Zagrebu, u Areni. Očekujemo sjajnu sportsku predstavu i pobjedu Hrvatske - izjavio je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.

Troškovi organizacije finalnog dvoboja procjenjeni su na šest do sedam milijuna kuna.

- Trećina otpada na najam i troškove osiguranja dvorane. Dvije trećine su ostali troškovi, a to ćemo popola pokriti Grad Zagreb i Hrvatski teniski savez sa svojim sponzorima - rekao je predsjednik HTS-a Luković.

Još nije službeno, ali prodaja ulaznica trebala bi početi sredinom listopada. Cijena karata za finale bit će nešto viša od one u Zadru protiv Francuske.

Tamo su karte bile od 50 do 90 kuna.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao