Obavijesti

Sport

Komentari 13

Kraljevi Eura osvojili Zagreb, a s prvakom su se čak poigravali

Kraljevi Eura osvojili Zagreb, a s prvakom su se čak poigravali
1

MAKEDONIJA Ono što su hrvatski navijači bili u Splitu za vrijeme igranja naše reprezentacije, to su makedonski predstavljali u Zagrebu. S njima je uvijek bio show, a sve to na terenu pratili su i njihovi rukometaši...

VIDEO

Igrala se šesta minuta susreta između Njemačke i Makedonije kada je europski prvak osjetio s kim ima posla. Makedonci su im prodali 'cepelin' za vodstvo 2-1 i bila je to doista fantastična akcija najugodnijeg iznenađenja hrvatskog Eura.

VIDEO

Sportski.mk - Gol na prvenstvoto

Атракции во „Загреб Арената“, фантастичен цепелин на Гоце и Кире! https://sportski.mk/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B1-%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%84/

Posted by Sportski.mk on Wednesday, January 17, 2018

Završilo je remijem 25-25 u zagrebačkoj Areni i Makedonci su u svakom smislu 'osvajači' Zagreba u prvoj fazi natjecanja. Osim što su to potvrdili rezultatski ispred prvaka Europe i prenijeli tri boda u sljedeću skupini. Sredili su prvo Slovence i Crnogorce pa sve okrunili jučerašnjim remijem.

Bravo, Makedonci: Uzeli bod Njemačkoj i propustili pobjedu
Bravo, Makedonci: Uzeli bod Njemačkoj i propustili pobjedu

Makedonci su zahvaljujući fantastičnim navijačima dominirali našom metropolom. Na svakoj utakmici bilo ih je gotovo preko četiri tisuće.

Pola dvorane bilo je obojeno u crveno-žute boje, pjevali su bez prestanka te nosili svoje sjajne igrače do rezultata za pamćenje. Makedonski izbornik, Španjolac Raul Fernandez, kao da je rođen negdje kod Ohrida.

Čovjek 'rastura' makedonski!

- Drago mi je kad vidim kako su moji igrači odigrali. Bila je ovo dobra utakmica, imali smo veliki pritisak. U četvrtak odmaramo, trebamo malo uživati u ovom rezultatu. Baš sam zadovoljan! Imamo tri boda u drugoj fazi što je sjajno, ali idemo korak po korak. Ponosan sam na ove tipove koji su igrali i način na koji su se borili - rekao je Španjolac nakon što je njegova reprezentacija u šakama držala veliku Njemačku.

- Uh, ovo je bilo baš teško. Nikad dosad Makedonija nije prenijela tri boda na nekom Euru. Moramo ostati hladne glave i biti spremni na sljedeće protivnike - rekao je Filip Taleski.

Sada Makedonci sele u Varaždin gdje ih čeka nova skupina. Pored Nijemaca i Slovenaca, tu su još Španjolci, Danci i Česi. Uz face poput Lazarova, Taleskog, Manaskova i Stoilova nemaju se čega bojati, naprotiv, mogu ravnopravno sa svima.

Pogledajte samo ovaj potez pivota Vardara...

VIDEO

Makedonci su tijekom svih 60 minuta držali europskog prvaka na konopcima, vodili veći dio utakmice, no na kraju je uz puno (ne)sreće završilo 25-25. 

Makedonija je u posljednjih 15 sekundi ušla s devetercem i dignutom rukom sudaca. Sve je bilo spremno za udarac Kire Lazarova, no legenda svjetskog rukometa spušta loptu za Stojančeta Stoilova koji je ostao sam kao duh na crti. 

No pivot europskog prvaka Vardara loše puca. Imali su Nijemci napad za pobjedu, ali Makedonija se znalački obranila.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto
LINOV OPROŠTAJ?

Umalo sve uprskali! Hrvatska ipak dobila Čehe za 5. mjesto

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Češku 28-27 i osvojila peto mjesto na Europskom prvenstvu. Od komforne situacije i pet razlike u 51. minuti, umalo je završilo - remijem...

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!
DOBILI BITKU ZA FINALE

Francuska je pala pod naletom moćnih Španjolaca u Zagrebu!

KAKVA OBRANA! Francuska koja je imala svih šest pobjeda na Euru nije znala kako protiv obrane Španjolaca. S druge strane, španjolski je napad trpao sve što je trebao za ulazak u finale. Završilo je 27-23
'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'
LINO ČERVAR:

'Kao da smo igrali u gostima... Što ću sada? Idem se odmoriti'

Potpisao sam na jednu godinu, a sada, što ću raditi? Prvo ću se s obitelji odmoriti, regenerirati se, imat ću razgovor sa samim sobom i analizirati pa odlučiti što ću raditi, rekao je Lino Červar poslije Češke