Obavijesti

Sport

Komentari 60

'Kraljevi' su pokušali sve! Nudili Modrićev broj 10, ali nije upalilo

'Kraljevi' su pokušali sve! Nudili Modrićev broj 10, ali nije upalilo

PSG je uložio apsolutno sve napore kako bi zadržao najveću zvijezdu. Mbappé je odbio Real pa će godišnje zarađivati oko 50 milijuna eura, dobio je ugovor na dvije ili tri godine te oko 100 milijuna eura bonusa

VIDEO

Nakon višemjesečne sage situacija je konačno jasna: Kylian Mbappé (23) ostaje u PSG-u. Gianluca Di Marzio je objavio, nakon toga i Fabrizio Romano, pa se udarna vijest u svijetu nogometa proširila brzinom svjetlosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kondicijski trener Vlatko Vučetić otkriva tajne treninga s Lukom Modrićem 'Vjerujemo si' VIDEO

Sam Mbappé bi u subotu tijekom prijenosa utakmice s Metzom trebao potvrditi da ostaje, a prema informacijama koje dolaze iz Španjolske i Francuske, francuska zvijezda već je nazvala predsjednika Reala Florentina Pereza i obznanila mu svoju odluku.

Ligue 1 - Paris St Germain v RC Lens

Odluci su kumovali ljudi oko Mbappéa, obitelj i prijatelji, isti oni koji su utjecaja imali i kada je francuski reprezentativac prelazio iz Monaca u Pariz.

A PSG je uložio apsolutno sve napore kako bi zadržao najveću zvijezdu. Mbappé će godišnje zarađivati oko 50 milijuna eura, dobio je ugovor na dvije ili tri godine te oko 100 milijuna eura bonusa za potpis novog ugovora, objavio je Di Marzio.

Ligue 1 - RC Strasbourg v Paris St Germain

S druge strane, Real je bio uvjeren da će uspjeti napraviti "posao desetljeća" i dovesti Mbappéa. Francuski novinar Santi Aouna na Twitteru je objavio kako je Real bio spreman Mbappéu ponuditi i broj 10 na dresu, to jest oduzeti ga Luki Modriću samo kako bi Francuz stigao na Santiago Bernabeu.

Mbappe 'desetku' nosi u reprezentaciji, a imao bi ju na leđima i u PSG-u da Neymar nije odbio ideju i zadržao broj.

Moskva: Luka Modrić najbolji igrač Svjetskog prvenstva, Mbappe najbolji mladi igrač

Ni to nije upalilo pa će Kylian Mbappé i naredne sezone nositi pariški dres. Pošto je i samom igraču dječački san zaigrati u Realu... Završilo je tek jedno od poglavlja sage.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani