Sport

Komentari 9

Kraljice šoka za tri tjedna idu na SP: Šoštarić pozvao debitanticu i iznenadio još jednim pozivom

Kraljice šoka za tri tjedna idu na SP: Šoštarić pozvao debitanticu i iznenadio još jednim pozivom

Tek desetak dana imat će Nenad Šoštarić u pripremnom periodu uoči SP-a, "Kraljice šoka" okupit će se 22. studenog i do polaska za Španjolsku 30. studenog trenirati u Poreču

Vrijeme leti, pa već za tri tjedna počinje Svjetsko prvenstvo za rukometašice u Španjolskoj (1. - 19. prosinca). Nakon deset godina na SP-u će biti i Hrvatska, zahvaljujući europskoj bronci prošlog prosinca.

POGLEDAJTE VIDEO:

A vremena za pripremiti sve bit će - nikad manje. Tek desetak dana imat će Nenad Šoštarić u pripremnom periodu, "Kraljice šoka" okupit će se 22. studenog i do polaska za Španjolsku 30. studenog trenirati u Poreču.

Za to ćemo vrijeme odigrati dvije prijateljske utakmice sa Slovenijom, 25. studenog zatvorenog tipa te dva dana kasnije uz prijenos na RTL televiziji. 

EHF Euro Women

Na popisu nema većih iznenađenja, reklo bi se sve po starom, ali ima novih-starih lica jer Šoštarić opet računa na iskusnu Anu Turk na poziciji desnog krila, što je svakako malo iznenađenje, zajedno s povratnicom nakon ozljede Josipom Mamić, mladom debitanticom Larom Burić iz Lokomotive te Tenom Japundžom. Četiri su izbora, a dva mjesta. Nikolina Zadravec izgubila je utrku s vremenom nakon operacije. U odnosu na Dansku nema tek Vidak, dok je Prkačin među zamjenama.

Naša skupina G igra se u Castellonu, a otvaramo s Brazilom (2. prosinca), pa slijede Paragvaj (4.) i Japan (6.). Tri reprezentacije prolaze u drugi krug, ali plan je prenijeti sva četiri boda jer s njima bi četvrtfinale, u konkurenciji Španjolske, Austrije, Kine i Argentine, s kojima se križamo, bilo na vidiku. Najbolji na SP-u bili smo šesti davne 1997. godine.

Popis za pripreme:

PRIČUVNE IGRAČICE (Dolaze u slučaju naknadnog poziva)

Najčitaniji članci