Obavijesti

Sport

Komentari 92

Krama i Dinamo su za, čeka se Leicester City i Claudio Ranieri

Krama i Dinamo su za, čeka se Leicester City i Claudio Ranieri
1

Zoran Mamić želi Kramarića odmah, jamči mu da će igrati. Andrej bi i došao, no problem je u njegovoj plaći. Dinamo mu ne može platiti 2,7 mil. eura na godinu

VIDEO

Leicester City se odrekao Andreja Kramarića, no ne želi se odreći novca. Za hrvatskog reprezentativca postavili su bezobrazno visoku cijenu - devet milijuna funti!

Takvu cijenu Dinamo ne može platiti niti u ludilu, pa je opcija posudbe postala aktivna. Takav rasplet vrlo je izgledan. Štoviše, na dobitku bi bili i Dinamo i Kramarić. I to u nekoliko točaka. Prvo, Andrej bi, u to smo uvjereni, igranjem u Dinamu bio siguran putnik na Europsko prvenstvo. Nije zaboravio igrati i u HNL-u njemu je samo nebo granica. Pogotovo jer Dinamu treba “killer”.

Kao drugo, Andrej se posebno veseli igranju u Ligi prvaka, a Dinamo je tu prilično sigurna opcija. Uostalom, ne zaboravite da su Andreja prodale i podignule mu cijenu izvrsne igre u Europskoj ligi, gdje je u jednoj europskoj sezoni zabio sedam golova. Tri Feyenoordu te po jedan Standardu, Sevilli, Šerifu i Vikinguru. Uostalom, igre u HNL-u i Europi osigurale su mu mjesto i u reprezentaciji.

I kao treće, ono što Andrej sanja od prvog treninga na Maksimiru, imao bi mogućnost s Dinamom izboriti europsko proljeće, što je san svakog dinamovca. A Andrej to jest. I Dinamo bi bio na dobitku iz više razloga. U Andreju bi dobili centarfora kakvog traže, a njegovim povratkom dobili bi i sjajnu priču - povratak odbačenog djeteta. Sjetite se povratka Roberta Prosinečkog. Bio je to jedan od najboljih poteza u povijesti kluba.

Na žalost “modrih” i Andreja, u igri je i Leicester. A njega će biti najteže slomiti. Andrej u Leicesteru zarađuje 2,7 milijuna eura na godinu. Točnije, 51.000 eura na tjedan. Dinamo to ne može platiti. Čelnici maksimirskoga kluba mogli bi za Andreja izdvojiti oko 700.000 eura na godinu. Naravno da se Andrej ne želi odreći novca koji mu ugovorom pripada i koji je pošteno zaradio.

I tu je nastao problem. Kad bi Dinamo i Leicester pronašli kompromis, da mu Dinamo plati 700.000 eura, a Leicester ostatak, svi bi bili na dobitku. Andrej bi opet igrao i zabijao, Dinamo dobio pravo pojačanje, a Leicester igrača koji ide na Europsko prvenstvo. I tad bi dobili traženih devet milijuna funti. Dinamo je rekao svoje, Andrej također. Na sastanku je sve dogovoreno. Čeka se što će reći iz Leicester Cityja...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist