Obavijesti

Sport

Komentari 8

Krama opet zabija: Tek mu je 28, ali trener je zbilja sjajan

Krama opet zabija: Tek mu je 28, ali trener je zbilja sjajan
1

NEOBIČNA SITUACIJA Andrej je samo 4 godine mlađi od svog trenera Nagelsmanna. Neke njegove taktičke odluke pokazale su se sjajnima, kaže nam Kramarić

VIDEO

Baš smo razmišljali što je bolje. Ostati u Leicesteru i biti prvak Engleske, ali sjediti na klupi ili otići u Hoffenheim, boriti se za ostanak, ali igrati. Osmijeh na Andrejevu licu nakon gola Werderu dokaz je da smo dobro odlučili, rekao je Andrejev tata Josip.

Mučio se Andrej u Leicesteru, prilike je kod Claudija Ranierija dobivao na kapaljku. Uostalom, posljednji gol zabio je u kolovozu u kupu protiv Buryja. 


Dolaskom u Hoffenheim Andrej je ispunio Čačićev kriterij za odlazak na Europsko prvenstvo u Francusku. Hrvatski izbornik nekoliko je puta naglasio da će voditi samo one igrače koji će u klubu imati kontinuitet nastupa. Da je ostao u Leicesteru, Euro bi mu bio vrlo upitan.


Protiv Werdera na klupi Hoffenheima debitirao je najmlađi trener Bundeslige, 28-godišnji Julian Nagelsmann.

- Iako je jako mlad, vidi se da je dugo u klubu i da poznaje materiju. Odmah je promijenio nekoliko stvari, donio je neke taktičke odluke koje su se pokazale kao sjajne. Baš nas je podigao, vjerujemo da ćemo izboriti ostanak - kaže Kramarić.

Andrej u Hoffenheimu živi s djevojkom, a očekuje dolazak profesorice njemačkog jezika. Želi što prije svladati jezik.

- Nasreću, svi u klubu i gradu govore engleski jezik, tako da nema problema. No želim što prije naučiti njemački - kaže Andrej Kramarić.

Protiv Werdera je to bio opet onaj stari Kramarić, kakvog smo navikli gledati. Borio se za svaku loptu, uklizavao... Zapravo, zbog prevelike želje je i zaradio dva žuta kartona.

- Žao mi je što ću propustiti sljedeću utakmicu protiv Mainza. Igramo kući te idemo po pobjedu i važna tri boda - kaže Andrej.

Pogledajte sažetke utakmice i Kramarićev gol OVDJE.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti