Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kramarić zabio, ali Hoffenheim izgubio u duelu za Ligu prvaka

Kramarić zabio, ali Hoffenheim izgubio u duelu za Ligu prvaka
1

Bayern igra rekreativno pa je umalo na Allianzu prosuo bodove protiv posljednje momčadi, ali Starke je obranio penal u 87. minuti. Kovačev je Eintracht izgubio u subotnjim utakmicama Bundeslige

VIDEO

Na Westfallenu je igran veliki derbi za treće mjesto i izravan plasman u Ligu prvaka, a Borussia Dortmund je pobjedom 2-1 preskočila iznenađenje sezone Hoffenheim i sada ima dva boda više (60-58).

Gol je zabio Marco Reus u četvrtoj minuti, Aubameyang je u 14. promašio jedanaesterac pa pogodio za 2-0 u 83. Tri minute kasnije, nakon prekršaja na Wagneru, Kramarić je iz penala smanjio na 2-1.

Andrej Kramarić igrao je cijeli susret. Krama je igrao povučenije, iza Wagnera i Utha, nije imao udarac na gol, a nekoliko su ga puta Borussijini igrači oštro zaustavili.

Eintracht - Wolfsburg 0-2

"Vukovi" su pobjegli iz opasne zone protiv momčadi Nike Kovača, koja je 11. na ljestvici i bez europskih šansi i daleko od ispadanja, sav fokus baca na finale kupa protiv Borussije Dortmund.

Didavi u 48. i Mario Gomez u 63. minuti su zabili, a Ante Rebić igrao je 67 minuta.

Bayern - Darmstadt 1-0

Bayern je u prošlom kolu osigurao naslov prvaka, a kako je u Ligi prvaka i Njemačkom kupu ispao, do kraja sezone igra - rekreativno.

Carlo Ancelotti malo je izmiješao sastav u domaćem susretu protiv posljednjeplasiranog Darmstadta, a za pobjedu 1-0 zabio je Bernat u 18. minuti. S tim da su gosti (Hamit Altintop) u 87. minuti promašili jedanaesterac! Starke je obranio.

Mario Vrančić igrao je 66 minuta, a trener Torsten Frings na klupi je ostavio Antonija Mirka Čolaka.

Borussia (M) - Augsburg 1-1

Islanđanin Finnbogason u 57. minuti donio je vodstvo gostima, Hahn je izjednačio u 90.

Ingolstadt - Bayer 1-1

Domaćin se nada ostanku, a Bayer je samo četiri boda od zone ispadanja! Kittel je u 73. minuti doveo Ingolstadt u vodstvo, Havertz je u 78. izjednačio. Tin Jedvaj igrao je cijeli susret.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju