Obavijesti

Sport

Komentari 73

Andrej Kramarić se vratio na "svoj" Maksimir: Bilo je sjajno

Kovač mi je zaželio sreću i da zabijem. Evo, uspio sam. Hvala izborniku što mi je dao šansu, rekao je Andrej Kramarić nakon prvijenca u svom drugom nastupu...

VIDEO

Andrej Kramarić dobio je ovacije na Maksimiru. Prvo zbog poteza nakon kojega je pogodio prečku, pritom "povaljavši" dvojicu Maltežana na travu s lažnjacima, a potom i nakon gola. Zabio je Kramarić za konačnih 2-0 protiv Malte na otvaranju kvalifikacija.

- Hvala svim dečkima koji su me podržavali. Nije bilo lako protiv Malte, ali najbitnije je što smo pobijedili. Fenomenalno je zabiti gol u debiju u službenoj utakmici - rekao je Kramarić za HTV nakon ogleda i dodao:

- Kovač mi je zaželio sreću i da zabijem. Evo, uspio sam. Hvala izborniku što mi je dao šansu. Na meni je da se nastavim dokazivati i nadam se da ću opet igrati. Ovo su mi prvi dani u reprezentaciji, samopouzdanja imam, to je bitno. 

Kramarić je ostvario san. U "kockastom" dresu nastupio je za domovinu, a sad je i zabio. Pisali smo ekskluzivno o njegovom sastavku iz osnovne škole, u kojem je maštao kako će jednoga dana igrati u hrvatskom dresu i divio se Šukeru, Prosinečkom, Bobanu... Sad je osjetio kako je to doživjeti ovacije u dresu reprezentacije.

Samo, šteta što nije bilo više ljudi na Maksimiru. Tek 8000.

Rakitić: Prva je uvijek nezgodna

Znali smo da nije bilo dobro u prvom dijelu. U drugom smo promijenili način igre. Lopta je išla brže, stvorili smo dosta šansi... Najvažnije je da smo pobijedili. Prva je utakmica uvijek teška, rekao je Ivan Rakitić i dodao:

- Malta se branila i čekala kontru, za nas je bilo bitno da je Luka zabio taj gol. Mogli smo zabiti još dva, tri, četiri. No dobili smo, to je najbitnije. 

- Bugarska? Znali smo da nema laganih utakmica. Cipar je dobio Bosnu i Hercegovinu. Znači, nema jednostavnih utakmica - dodaje Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'