Obavijesti

Sport

Komentari 5

Kranjčar: Dinamo i Hajduk su me navikli na trofeje...

Kranjčar: Dinamo i Hajduk su me navikli na trofeje...
1

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar izjavio je za engleski Independent da s Tottenhamom želi igrati u Ligi prvaka u kojoj dosad nije nastupio...

VIDEO

“Niko Kranjčar je brzo tonuo u Portsmouthu, ali je spreman za vladavinu na White Hart Laneu”, piše engleski dnevnik Independent u tekstu o hrvatskom veznjaku Tottenhama.
- Došlo je vrijeme za rastanak. Moram nadodati nažalost jer su tri godine koliko sam proveo ondje bile krasne. Samo smo se posljednje sezone borili za opstanak. Kroz prve dvije sezone trudili smo se izboriti mjesto u Europi, a i osvojili smo FA Cup što je, na klupskom planu, moje najbolje iskustvo. Odjednom je novac prestao dolaziti, klub je upao u financijske probleme i morao je prodavati najbolje igrače, što im, očito, nije pomoglo. Želio sam otići, dokazati se negdje drugdje, a nadam se da će mi to ovdje poći za rukom - podsjetio se hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar “sjetno, s blagim američkim naglaskom” prenosi Independent.
“Kranjčar je zvijezda od malih nogu i sin čovjeka koji je bio ponosan kapetan hrvatske reprezentacije u njenoj prvoj utakmici odigranoj utakmici od samostalnosti 1990. godine. Nikin je otac Zlatko kasnije postao i izbornik reprezentacije koju je vodio 2006. godine na Svjetskom prvenstvu. Unatoč neizbježnoj kritici zbog nepotizma, nije imao nikakvih problema s uvrštavanjem svog sina u izabranu vrstu”, piše engleski dnevnik podsjećajući u nastavku da Hrvatska nije izborila nastup na SP-u sljedeće godine u Južnoafričkoj Republici.
“U potrazi za utjehom zbog neuspjeha u kvalifikacijama za Mundial, Kranjčar cilja na mjesto među vodeće četiri momčadi prvenstva.”
- Kod kuće sam igrao za u momčadima (Dinamo i Hajduk) koje su svake sezone osvajale prvenstvo i Kup, pa sam naviknut na uspjehe. Proboj u Ligu prvaka s klubom koji ondje nikada nije bio, bila bi velika stvar, a smatram da svi u Tottenhamu vjeruju da možemo to i postići - zaključio je 25-godišnji veznjak Spursa i hrvatske nogometne reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače