Obavijesti

Sport

Komentari 37

Kranjčar: Na Hajduku je veliki pritisak. Ako Dinamo pobijedi, naslov prvaka im je nedostižan

Kranjčar: Na Hajduku je veliki pritisak. Ako Dinamo pobijedi, naslov prvaka im je nedostižan
4

Dinamo je i ovako favorit jer mislim da je sa svojim igračkim kadrom i iskustvom i dalje predobar i glavni favorit ovog prvenstva, a Hajduk ovu utakmicu mora dobiti, smatra Kranjčar

VIDEO

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar (38), koji je obožavan i u Zagrebu i u Splitu, osvrnuo se na nadolazeći derbi između Dinama i Hajduka koji se igra u petak na Poljudu s početkom u 18 sati. 

Pokretanje videa...

Govor Nike Kranjčara 01:42

- Mislim da se s Dinamovom pobjedom Hajduk jako teško može vratiti u igru, odnosno u borbu za naslov prvaka. Ako Dinamo pobjegne na dvoznamenkastu prednost, mislim da će biti nedostižan. I ovako je favorit jer mislim da je sa svojim igračkim kadrom i iskustvom i dalje predobar i glavni favorit ovog prvenstva - smatra Kranjčar koji je 2005. godine napustio zagrebačkog prvaka i otišao u Hajduk gdje ga i dalje idoliziraju. 

Kranjčar već je neko vrijeme u igračkoj mirovini te od tada rijetko istupa u medijima, a za HRT je istaknuo da je derbi ključna utakmica za Hajduk. 

ARHIVA - Zagreb: Dinamo naslov prvaka Hrvatske 2006. proslavio pobjedom nad Hajdukom 1:0

- Na Hajduku je veliki pritisak, oni ovu utakmicu moraju dobiti. Mislim da se Hajduk po sastavu i igračima s kojima su se pojačali ne mogu se zadovoljavati s drugim mjestom i da su u sredini jeseni tako daleko od prvog mjesta. Derbiji su uvijek neizvjesni, ali kao nogometni navijač, jedino se nadam se da će taj uteg rezultata neće sputavati igrače da pokažu svoj talent te da ćemo uživati u pravoj utakmici. Previše derbija je u zadnje vrijeme bilo kruto i ne gledljivo, nadam se da ovaj neće biti takav - smatra Kranjčar nakon čega se osvrnuo na Dinamo. 

Champions League - Group E - AC Milan v Dinamo Zagreb

- Na startu prvenstva je fenomenalan. S igračkim kadrom koji ima i širinom koju ima, Dinamo je definitivno najbolja momčad u hrvatskom prvenstvu. Uopće ne sumnjam da će opet obraniti naslov prvaka. Što se tiče Lige prvaka, mi smo malo razmaženi jer smo naviknuti zadnjih godina i da se prezimi u Europi. Mislio sam i ja da se s Milanom moglo bolje, a i sa Salzburgom, ali realnost je da je Dinamo kompetentan u jednoj grupi Lige prvaka i da će do zadnjeg kola biti u igri za prezimljavanje u Europi - rekao je. 

Susret Milana i Dinama u drugom kolu UEFA Lige prvaka

Za kraj se osvrnuo na nadolazeće Svjetsko prvenstvu u Kataru koje počinje za mjesec dana. 

- Ova generacija nosi svoju težinu i rezultatsku i igračku, ne sumnjam u njih, vjerujem da mogu ponoviti i nadmašiti rezultat iz Rusije, ako se stvari poklope. Siguran sam da će dečki doći u pravom stanju. Veliki sam optimist, nema euforije, ali Hrvatska može igrati s bilo kome u Europi i svijetu -  zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku