Sport

Komentari 1

Kranjčar, Viduka i ekipa igraju za dogradnju vrtića u Petrinji

Kranjčar, Viduka i ekipa igraju za dogradnju vrtića u Petrinji

Revijalna utakmica u kojoj će snage odmjeriti Humane zvijezde Hrvatske i VNK Branitelj Popovača/ VNK Voloder igra se u Popovači, a novac prikupljen od ulaznica donirat će se za dogradnju dječjeg vrtića Petrinjčica

U sklopu tradicionalne višednevne manifestacije 'Voloderske večeri', u subotu 11. rujna s početkom u 17 sati, održat će se humanitarna nogometna utakmica na gradskom stadionu Popovača. 

U utakmici humanitarnog karaktera igrat će VNK Branitelj Popovača/ VNK Voloder i 'Humane zvijezde Hrvatske', a sva sredstva donirat će se za dogradnju Dječjeg vrtića Petrinjčica u Petrinji

Za Humane zvijezde Hrvatske u revijalnoj utakmici na popovačkom 'Moslavcu' nastupit će Goran Vlaović, Niko Kranjčar, Silvio Marić, Amir Kazić Leo, Slaven Knezović Grof, Zlatko Mateša, Marko Mlinarić, Robert Špehar, Boris Živković, Dario Šimić, Marko Babić, Branko Strupar, Andrej Panadić, Vladimir Balić, Goran i Predrag Jurić, Vjeko Škrinjar, Zoran Zekić, Tomislav Rukavina, Fabijan Komljenović te gosti iznenađenja.

Sve su to redom nogometaši koji već godina svojim donacijama i sudjelovanjima u humanitarnim utakmicama pomažu najpotrebitijima, a ovoga puta odlučili su pomoći potresom pogođenoj Petrinji. 

Program će započeti utakmicom najmlađih uzrasta vrtićke dobi s početkom u 15:30, a svi koji neće moći prisustvovati revijalnoj utakmici, za koju ulaznica košta 20 kuna, sredstva mogu uplatiti na račun: 

Dječji vrtić Petrinjčica IBAN: HR28 2390 0011 500198069, model 68, poziv na broj 7765 – OIB

Najčitaniji članci