Obavijesti

Sport

Komentari 32

Krasimir Balakov: Masahiko Inoha nam je pravo pojačanje

Krasimir Balakov: Masahiko Inoha nam je pravo pojačanje
1

Bližim se prvoj postavi. Ali, raduje me da svi igrači žele pokazati da im je mjesto u najboljoj momčadi, nitko nije pognuo glavu, rekao je Balakov, Hajdukov trener

VIDEO

- Treba mu vremena za adaptaciju zbog vremenske razlike - istaknuo je trener bijelih.

Bad Kleinkirchheim je krasan maleni gradić u austrijskim brdima, ali to igrači Hajduka neće saznati. Iz prostog razloga što ih trener Krasimir Balakov toliko gazi da nemaju vremena nogom promoliti iz hotela osim kad idu na trening.

Buđenje, doručak, trening, ručak, obvezni odmor, trening ili nogometna teorija, večera i krevet u 22.30 sati. Raspored u Bad Kleinkirchheimu nije natrpan, već je pretrpan. Balakov je zadovoljan odrađenim u Austriji, posebno dojmom u dvije trening utakmice protiv domaćih trećeligaša.

- Ima dosta stvari koje trebamo korigirati. Igra protiv lopte, to nam je bila najveća mana, bitno se popravila. Zadovoljan sam angažmanom svih igrača, svi žele, bore se. A moramo ispraviti pogreške pri primanju pogodaka, ne smijemo primati tako lake golove, moramo smanjiti broj pojedinačnih grešaka – kaže Balakov.

Svakim danom sve je bliži prvoj jedanaestorici.

- Bližim se prvoj postavi. Ali, raduje me da svi igrači žele pokazati da im je mjesto u najboljoj momčadi, nitko nije pognuo glavu – rekao je Hajdukov trener.

Japanac Masahiko Inoha odigrao je prve minute u Hajdukovu dresu.

- Treba mu vremena za adaptaciju zbog vremenske razlike. Ali, on je pravo pojačanje za nas, odličan smo transfer napravili - jasno će Balakov.

Nije Hajdukovu treneru plan poremećen zbog zabrane prijateljskih utakmica.

- Bio sam ljutit u početku, ali preokrenuli smo plan i bit će nam dovoljna posljednja utakmica protiv Bursaspora. Možda će to biti službena utakmica, vjerujem da će se to riješiti do ponedjeljka - kazao je Balakov, koji je odlučio da izborniku reprezentacije U-20 Ivici Grnji na raspolaganje daje Andrijaševića, Lendrića i Tičinovića..

Inače, raspoloženje u bijelom taboru je, unatoč žestokom ritmu, odlično. Balakov čvrsto drži sve konce u svojim rukama, svim igračima pridaje jednaku važnost. S osmijehom je nakon treninga pored nas prošao i najbolji strijelac bijelih Ante Vukušić. Nakon što je Lyon nedavno pokazao interes za njega, sada se, kako pišu engleski mediji, javlja i Tottenham. Harry Redknapp ima visoko mišljenje o 20-godišnjem napadaču, spreman je izdvojiti oko 6 milijuna funti.

No, ta priča za sada je još u povojima, ali valja notirati da je Vukušić u nekim Tottenhamovim kombinacijama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše