Obavijesti

Sport

Komentari 43

Krasimir Balakov: Odigrali smo na razini svojih mogućnosti...

Krasimir Balakov: Odigrali smo na razini svojih mogućnosti...
1

Imamo još potencijala u napadu, a za nešto više trebao bi nam još jedan napadač i fantazista. No, budžet je takav kakav je, rekao je trener Hajduka nakon ispadanja

VIDEO

Gostujući trener Pullis poželio je press konferenciju odraditi stojeći, valjda kako bi kompenzirao silno izležavanje njegovih pulena na Poljudu. Sudac je izležavanje i otezanje vremena gostujuće momčadi kaznio s tri žuta kartona, što je potpuno neuobičajeno iz momčadi iz kolijevke nogometaš i fair-playa.

- Osporio bih svaki od tih kartona koje smo dobili - hladno je rekao Pullis i hladno odgovorio na pitanje za komentar stila igre svoje momčadi.

- Gosti su došli po prolaz, to su i ostvarili, odigrali su čvrsto i sigurnom, nisu dozvoljavali Hajdukovim igračima da se razmašu i da uspostave ifrz niskim loptama.

- U Split smo došli puni samopouzdanja, znali smo da ans očekuje opasan protivnik i fantastična atsmofera ana tribinama.

Mnogi moji igrači nikad nisu vidjeli ovakvu atmosferu, igrali pred tako bučnom publikom, no uspjeli smo sve to prebroditi i na koncu pobijediti. Jednu stvar želim naglasiti. Nipošto nismo podcijenili protivnika, znali smo gdje dolazimo i upravo nam je ta ozbiljnost osigurala pobjedu.

Na pitanje kako vidi Hajduka u kontekstu Premiershipa rekao je kako Hajduk tipičan europski nogomet te kako je nezahvalno uspoređivati njegove mogućnosti s momčadima iz Premiershipa s razlogom što engleski nogomet obiluje brzinom i igra se s više agresivnosti u napadu.

Domaći trener Krasimir Balakov svjestan je kako je njegova momčad dala svoj maksimum protiv Engleza.

- Igrali smo na razini svojih mogućnosti u večerašnjoj utakmici. Imamo još potencijala u napadu, a za nešto više trebao bi nam još jedan napadač i fantazista. Nažalost, to smo znali i prije početka prvenstva, no naš budžet je takav kakav je i shodno njemu slažemo momčad.

Balakov je pohvalio fenomenalnu atmosferu, zahvalio se publici i dodao je kako mu je žao što su na koncu sami sebi dali gol.

Također bio je svjestan kako su njegovi igrači djelomično odstupili od dogovora da ne igraju visokim loptama na što su ih prisili Englezi. 

- Igrali smo protiv momčadi koja je pobijedila Arsenal, Chelsea i Liverpool. Oni znaju igrati, nije lako protiv njih.

Također Balakov se nije složio s konstatacijom kako je prekasno mijenjao te iskoristio svega dvije izmjene.

- Uveo sam sve ofenzivne igrače - rekao je Balakov i odao kako nije razočaran:

- Bio bih razočaran da nismo dali sve od sebe, a što se tiče pitanja može lis e ovakav Hajduk nositi s Dinamom u domaćem prvenstvu odgovorio je :

- Dinamo je dobra, vrlo kompaktna momčad i mi moramo još raditi da im budemo dobra konkurencija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'