Obavijesti

Sport

Komentari 25

Krčimo put prema Kataru: Gdje gledati Hrvatsku protiv Cipra?

Krčimo put prema Kataru: Gdje gledati Hrvatsku protiv Cipra?

Hrvatska listopadski ciklus kvalifikacija za SP otvara večeras u Larnaci gdje gostuje kod Cipra. Utakmica počinje u 20.45, a prijenos možete pratiti na Novoj TV

VIDEO

Nakon uspješno odrađenog rujanskog ciklusa u kojem smo skupili odličnih sedam bodova, Hrvatska će u novom ciklusu protiv Cipra i Slovačke tražiti nove bodove kojima će si utabati put prema Kataru. 

Pokretanje videa...

Vatreni otputovali na Cipar VIDEO

Sjajna atmosfera vlada u reprezentaciji, a kako i neće. Hrvatska je prva nakon šest kola, a situacija je puno bolja nego u rujnu. Bez obzira na brojne ozljede, vratio nam se kapetan i maestro Luka Modrić, a uz to naše reprezentativce čekaju dvije utakmice u odnosu na tri koje smo imali u rujnu. Prva je na redu ona protiv Cipra u Larnaci.

Zagreb: Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening

Ciprani su nam u prvoj utakmici na Rujevici pokazali da više nisu nogometni liliputanac i da itekako mogu namučiti i one reprezentacije jačeg ranga. Uz puno muke pobijedili smo ih 1-0 golom Marija Pašalića, no tada je vladala neka druga klima oko reprezentacije uz ne baš dobru atmosferu. Obzirom na mučenje na Rujevici, Zlatko Dalić gotovo sigurno neće podcijeniti Cipar. 

Skupili su četiri boda u ovim kvalifikacijama, šokirali Sloveniju i uzeli bod Slovačkoj, ali Malta ih je isprašila s 3-0. 

Split:  Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, Hrvatska - Slovenija

- Očekujemo tešku utakmicu, ne smijemo se opustiti, znamo da je bilo teško u Rijeci kad smo dobili 1-0. Moramo biti spremni na to, Cipar je dobio Sloveniju ovdje, izvukao je bod protiv Slovačke, ima kvalitetu, znamo što nas čeka - rekao je izbornik Zlatko Dalić.

Ozljede su poharale naše reprezentaciju, a pogotovo obrambenu liniju. Dejan Lovren i Josip Juranović propustili su okupljanje, Domagoj Vida tek se nedavno oporavio pa je izbornik pozvao Duju Ćaletu-Cara i Marina Pongračića. Za Slovačku i Cipar Dalić neće računati niti na Ivicu Ivušića i Mislava Oršića. 

Hrvatska i Cipar sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

- Bit će nam problem što obrana nije standardna, morat ćemo biti pažljivi i oprezni, ali ja vjerujem u naše mlade igrače. Ako budemo statični i protok lopte bude spor, imat ćemo problema, tražit ćemo ulaske u prazan prostor. Imat ćemo tri igrača koji mogu donijeti taj ključni pas, Modrić, Kovačić i Brozović. Nadam se da će Perišić nastaviti odličnu formu iz Intera. Mislim da imamo kvalitetne zamjene. Svi igrači su u formi, cijela ekipa je spremna za dobru utakmicu - rekao je izbornik.

Hrvatska i Cipar sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Bez obzira na izostanke, Hrvatska ima dovoljno kvalitetnih zamjena za reprezentaciju kao što je Cipar. Izlika ne smije biti jer svaki kiks u ovim kvalifikacijama može biti iznimno skup. Uz svo dužno poštovanje Cipranima, sve osim pobjede Hrvatske bilo bi debakl za nas. 

Utakmica u Larnaci počinje u 20.45, a prijenos je na Novoj TV i Gol.hr. Emisija prije utakmice počinje u 20 sati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao