Sport

Komentari 8

Kreće Formula na Sport Klubu: Poznato i tko će je komentirati

Kreće Formula na Sport Klubu: Poznato i tko će je komentirati

Ljubitelji oktanskog cirkusa rekordne 23 utrke moći će gledati na kanalima Sport Kluba, a Ivicu Blažička i Nevena Novaka zamijenit će Antonio Baković i Marjan Projić. Sve kreće idući vikend

Devet dana prije početka nove sezone Svjetskog prvenstva u Formuli 1 u Bahreinu Sport Klub predstavio je projekt praćenja oktanskog cirkusa u Areni Karting Zagreb na Velesajmu.

Godinama je Arena Sport prenosio utrke F1, a od ove godine sele kod konkurenta koji se od 29. ožujka neće moći gledati na A1 televiziji, a upitno je hoće li biti i u ponudi drugog velikog operatera HT-a (MAXtv) po isteku ugovora 30. lipnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Od početka smo htjeli prikazivati sve najbolje vrste auto-moto sporta. Imali smo Indy, NASCAR, Moto GP i sada Formula 1 koju ćemo prikazivati na programima Sport Kluba - rekao je direktor Sport Kluba Marin Radić.

Ta će televizija iduće sezone imati u Bundesligu, koja je dosad bila na Eurosportu, dok La Liga seli na Arenu.

- Ima puno naših igrača i znamo da u Hrvatskoj puno ljudi želi gledati tu ligu. Pratimo i rusku nogometnu ligu u kojoj ima veliki broj hrvatskih igrača. Produljili smo ugovor i s ATP-om tako da imamo sve turnire od kategorije 250 do kategorije 1000 i naravno Wimbledon - kaže Radić.

Komentatorski dvojac Ivicu Blažička i Nevena Novaka zamijenit će voditelj Antonio Baković i novinar Marjan Projić.

- Bit će ovo najduža sezona u povijesti i vjerujem da će biti jako zanimljiva. Treba ponovno očekivati dominaciju Mercedesa, ali bit će tu i drugih priča koje treba pratiti. Sport Klub je pokazao u ostalim sportovima da sve radi na visokoj razini, siguran sam da će tako biti i s Formulom 1 - rekao je Baković.

- Veliko mi je zadovoljstvo biti dio ove priče i što ću biti sukomentator Antoniju Bakoviću. Očekujem zanimljivu sezonu i jedva čekam da počnemo - kaže Projić.

Najčitaniji članci