Obavijesti

Sport

Komentari 14

Kreće Premiership ludilo: Čeka se start Perije, City ima 'killera', a Arsenal izgleda baš čudesno

Kreće Premiership ludilo: Čeka se start Perije, City ima 'killera', a Arsenal izgleda baš čudesno

Manchester City je i dalje uvjerljivo prvi favorit za osvajanje lige, a sad u napadu ima ponajboljeg napadača svijeta. No, imat će što na to reći 'redsi', a 'dark horse' je i Tottenham, kojI je pojačao Perišić

VIDEO

Stanka je bila duža od uobičajene, ali ljubitelji Premiershipa i najigranijeg fantasyja u svijetu nogometa ponovno su došli na svoje. Od 21 sat čeka nas otvaranje nove sezone engleske lige u Londonu gdje će Crystal Palace dočekati gradskog rivala Arsenal.

Stigao raspored Premiershipa: 'Redsi' opet protiv osvajača 2. lige, 'građani' idu na Vlašićeve
Stigao raspored Premiershipa: 'Redsi' opet protiv osvajača 2. lige, 'građani' idu na Vlašićeve

Od ove sezone imamo još jednog Hrvata u elitnom rangu engleskog nogometa, a radi se o Ivanu Perišiću (33) koji je pojačao Tottenham, a u fantasyju ga je odabralo 27.5 posto od sedam milijuna igrača. Dugo je držao prvo mjesto u momčadi Spursa što se tiče postotka, ali ipak je ispred njega završio Harry Kane (29) s 28.1 posto odabira. Trebao bi se upravo Kane probuditi ove godine u odnosu na prošlu, dok će Heung-min Son (30) samo moći nastaviti s dobrim igrama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Liverpoolovi navijači u Parizu

Pokretanje videa...

Liverpoolovi navijači u Parizu 03:43

Antonio Conte ove će sezone biti opasan pretendent na treće mjesto, a ako je vjerovati predsezoni i viđenom, bit će to i Arsenal. Momčad Mikela Artete pojačala se Gabrielom Jesusom (25) i Oleksandrom Zinčenkom (25) iz Manchester Cityja. U 'generalki' su razbili Sevillu s 6-0, a tri je gola zabio brazilski napadač koji se nalazi u nevjerojatnih 75.6 posto fantasy momčadi i daleko je najkorišteniji nogometaš. 

Tu je i Manchester United, koji je i dalje za mnoge enigma. Mogu odigrati vrhunski, ali i još više razočarati. No, posložio je sve novi trener Erik Ten Hag, pojačali su se Lisandrom Martinezom (24), koji je stigao iz Ajaxa za 57 milijuna eura, te Tyrellom Malacijom (22) za 15 milijuna. Stigao je i Christian Eriksen (30) besplatno iz Brentforda. No, pitanje je što s - Cristianom Ronaldom (37).

Premier League - Brighton & Hove Albion v Manchester United

Portugalac stvara probleme Nizozemcu na klupi 'crvenih vragova', a za takve je situacije oformljen i stručni savjet na čelu sa Sirom Alexom Fergusonom (80), koji se nakon deset godina aktivno vratio u United. Anthony Martial (26) se ozlijedio pa je pitanje tko će na startu sezone igrati u napadu, možda Portugalac, a možda i Marcus Rashford (24). Što se tiče borbe za Ligu prvaka tu je još, kao i uvijek, Chelsea s našim Mateom Kovačićem (28).

U posljednje su se vrijeme najčešće spominjali zbog transfera Marca Cucurelle (24), ali doveli su Raheema Sterlinga (27) za 56 milijuna eura i Koulibalyja (31) iz Napolija za 38 milijuna eura, dok su otišli Rüdiger (29) i Christensen (26), a Lukaku (29) je na posudbi u Interu. Osvježena momčad s Tuchelom na čelu tek će pokazati što može.

Here we go! Ili ipak ne. Romano pogriješio s transferom mladog Španjolca, klub ga demantirao
Here we go! Ili ipak ne. Romano  pogriješio s transferom mladog Španjolca, klub ga demantirao

A sad je vrijeme za 'velike dečke'. Manchester City je doveo pravu 'devetku', a u klub je stigao Erling Braut Haaland (22) za 60 milijuna eura. Nije se proslavio u superkupu, ali zasigurno može mnogo donijeti 'građanima' koji i nisu previše promijenili momčad od prošle sezone osim spomenutih odlazaka nogometaša iz rotacije.

Pep Guardiola i dalje cilja na sve, a ostao je bez prvog trofeja u sezoni. No, zna se da 'građani' pucaju na Premiership i Ligu prvaka, a na krilima pojačanja i Cancela (28) te De Bruynea (31). A tu je, naravno, i Liverpool. Kloppove trupe pojačale su se Darwinom Nunezom (23) u napadu, a tek ćemo vidjeti kakvo će pojačanje biti.

Community Shield - Liverpool v Manchester City

Otišao je Sadio Mane (30), ali sad na scenu stupa Luis Diaz (25) uz već isprobane vedete Mohameda Salaha (30) , Virgila van Dijka (31), Trenta Alexandera-Arnolda (23), Andyja Robertsona (28) i ostalih 'redsa'. Bit će zanimljivo vidjeti i kako će se Jesse Lingard (29) snaći u Nottingham Forrestu gdje će imati plaću od 200 tisuća funti tjedno, a svoje će mjesto u udarnoj postavi tražiti i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić (24) u redovima West Ham Uniteda.

Na Manchester City koeficijent je 1.77, dok je na Liverpool dosta više, odnosno 3.55. Već na Tottenham je koeficijent 16, na Chelsea je 19.5, a Arsenal 33, dok je Manchester United šesti favorit s koeficijentom 45. Nova uzbuđenja na Otoku počinju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja