Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kristan: Vratio sam se i biti opet na ledu sjajan je osjećaj

Kristan: Vratio sam se i biti opet na ledu sjajan je osjećaj
1

Golman Medveščaka Robert Kristan u susretu protiv Graza prvi je put branio ove sezone. S njim na golu 'medvjedi' su prekinuli niz od šest utakmica bez pobjede

VIDEO

- Odličan je osjećaj ponovno biti na ledu i igrati utakmice. Dečki su mi puno pomogli. Bila je ovo odlična utakmica. Odigrali smo kako znamo i rezultat je to pokazao - rekao je golman Medveščaka i slovenske reprezentacije Robert Kristan, koji je u pobjedi protiv Graza 6-1 prvi put branio ove sezone u EBEL-u.

Lix je bio odličan. Duga stanka zbog ozljede koljena nije se niti osjetila. Obranio je 28 udaraca Grazu, što je 97 posto obrana. 

Odličan je osjećaj opet biti na ledu. Dečki su mi pomogli,Kristan je jedva čekao povratak na led

- Igrali smo odlično, ali Kristan je bio fenomenalan u drugoj trećini - hvalio je svojega golmana ruski napadač Vjaćeslav Trukhno, kojem je to bila prva službena utakmica u karijeri s Kristanom u momčadi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slovenski reprezentativac krajem prošle sezone otišao je na operaciju koljena, zbog čega je propustio uvodni dio sezone. Medveščak je imao velikih problema s golmanima, pa će Lixov povratak mnogo značiti igračima.

Lix je bio naš najbolji igrač. Dignuo nas je kad je trebalo, za Kostovića je Kristan bio prevaga u ogledu u Grazu

- Kristan je najbolji golman u EBEL-u. Kad je on na golu, igračima u polju je mnogo lakše igrati. Osjećaju se sigurnije - rekao je nedavno menadžer Medveščaka Drago Ljubić.

Domaći će navijači imati priliku vidjeti Kristana već ove nedjelje u 17.30, kad u Ledenu dvoranu dolaze slovenske Jesenice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića