Obavijesti

Sport

Komentari 39

Mateo najveći dobitak Zidanea: Kovačić postaje 'novi Modrić'

Mateo najveći dobitak Zidanea: Kovačić postaje 'novi Modrić'
1

Uvijek želimo igrati ovako i pobijediti, no to je nogomet, ne ide uvijek sve onako kako želiš, rekao je Mateo Kovačić koji vrlo dobro mijenja ozlijeđenog Luku Modrića u sredini terena

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić, koji je u subotu iskoristio ozljede Luke Modrića, Casemira i Jamesa Rodrígueza te startao u početnoj postavi Real Madrida protiv Betisa, istaknuo je kako voli igrati na sredini terena s Tonijem Kroosom s kojim je u paru igrao u pobjedi 6-1.

- Toni je jedan od najboljih veznih igrača na svijetu. Osjećam se jako dobro kada igram s njim - rekao je 22-godišnji hrvatski vezni nogometaš.

On je u subotu igrao 65. minuta u Sevilli gdje je Real Madrid pobijedio Betis 6-1.

- Ušli smo jako dobro u utakmicu i mislim da je to put kojim moramo ići, od početka krenuti dobro - izjavio je Kovačić te nastavio:

- Uvijek želimo igrati ovako i pobijediti, no to je nogomet, ne ide uvijek sve onako kako želiš.

Real Madrid je ovime prekinuo niz od četiri uzastopna remija te je ostao na drugom mjestu s 18 bodova koliko ima i vodeći Atletico uz bolju gol razliku.

Ova dva kluba igraju krajem idućeg mjeseca veliki gradski derbi, a u Real Madridu se nadaju kako bi se do tada mogao oporaviti Modrić nakon operacije lijevog koljena. Još uvijek je ozlijeđen i Brazilac Casemiro, no idući tjedan bi u Ligi prvaka protiv poljske Legije mogao zaigrati James Rodríguez.

- Ekipa je dobro, mislim da se svi osjećaju dobro, pobjeđujemo i to je najbitnije - napomenuo je Kovačić.

Kovačić je najveći dobitnik iz utakmice s Betisom

'Mateo je bio jedan od najboljih u utakmici s Betisom i svakako je najveći dobitnik visoke pobjede. Raste iz utakmice u utakmicu, no glavni razlog tome leži u Luki Modriću. Luka je njegov uzor, najveći navijač i osoba koja mu pomaže od prvog dana u Realu', piše Marca o Mateu.

Mladi hrvatski veznjak na kraju prošle sezone bio je na izlaznim vratima, Zidane ga nije vidio u momčad, no ostao je na Santiago Bernabeuu i sada igra bolje no ikad.

'Modrić ga je uvjerio da može biti njegova zamjena i nasljednik u Realu. I Zidane mu sada vjeruje i ne boji mu se pružiti mu priliku u izostanku Casemira i Modrića. Potpuno se uklopio u momčad i pronašao se u Realu i izvan terena. Govori njemački, talijanski, hrvatski i engleski te se jako dobro slaže s Carvajalom i Varaneom. Pristojan je dečko, a Real tek sada vidi kakav je doista igrač', piše Marca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija